2777
2789
عنوان

سلام بچه ها نه تومن دارم پول بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا فرش های قبلی قابل استفاده نیستن 

بخرین 

یا نهایتا اگر به این پول نیاز دارین در آماده 

روفرشی شیک بگیرین هزینه کمتری میبره

یه مقدار پول باقی میمونه 

چند تا فرش لازم دارین؟ 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نمیخره معتاده اگه من چیزی نخرم اون نمیخره

خب پس بخر. وسایل خونه ک نو میشه نا خانما حالمون خوب میشه ی جور تراپیه واسمون چون ما بیشتر وقت خونه ایم نه اقایون. بخر لذتشو ببر پول بلاخره خرج میشه یا نگه داری بی ارزش میشه. طلام ک خب اونقدی نمیشه پس مبارکت باشه

خو ب جهنم نخر .شما مسئول خرید نیستی که .یکم ب فکر خودت باش

بخدا اجی هرکی کمکم کرد دادم وسایل منزل تلویزیون سرخ کن ماشین لباسشویی ماکروفر خونمون حموم نداشت حموم درست کردم ابگرمکن خریدم خونمون خیلی کوچیکه چهل متره اتاق یا اشپزخونه ندارم

مجبور نیستی بهش بگی . الان من همین کارو میکنم خیلی خوبه برا پس انداز

کسی رو ندارم نگه داره برام ب کسیم اعتماد نمیکنم چون همه روامتحان کردم یاپولمو خوردن یا به همه گفتن الان ی کارت از زیپاد براپسرم گرفتم پولامو میندازم رواون