اره اینچیزا حقیقت داره چ کسی اعتقاد داره یا نداره ولی روش تاثیر میذاره شاید ندونه طرف ولی با داداشم ...
من زنگ زدم کرمان خیلی تعریفشو شنیده بودم گفت گره داری تو بختت درحالیکه من اصلا نگفتم چه مشکلی دارم فقط گفتم سرکتاب باز کنه برام و نگفتم که مجردم،این اتفاقام باعث شده مطمئن شم حقیقت داره
ممنون ایشالا،بخدا خیلی خسته شدم طرف تا دیروز عز و جز میکرد میام خواستگاریت بعد اصلا بدون هیچ دلیلی گفت نمیتونم بای دفعه اولی هم نیس که بگم خیالاتی شدم اینم بگم همه جا ورد زبونم از لحاظ اخلاق و چهره و خانواده هیچی کم ندارم ولی هربار همین اتفاق تکراری میفته و من میمونم و کلی غصه
کلا هرکسی که میاد باهام آشنا بشه دیگه به خونه و خواستگاری ختم نمیشه،به خانوادش میگه ها ولی بعد یهو غیب میشن من اول فک میکردم نکنه کسی درموردمون بد میگه
قضیه برای شش هفت سال پیش بود خوندن نماز اول وقت و ختم قرآن و انداختن سفره مخصوص باطل سحر که دعانویس معتبر این کارو کرد و برداشتن چله خداروشکر الان دیگه اوضاعم خوبه چون با خاله ام اینا که این بدی رو در حقم کرده بودن قطع رابطه کردیم
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..