2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ اون موقع ها که پدر بزرگم خودش می‌رفت عسل کوهی می‌آورد هعی...

اطراف ما خیلی عسل کوهی داریم ولی خب گرونه

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

امسال رفته بودیم گرگان تو جنگل یه عسلخوبی خریدیم شمارش رو بسته بندیش هست ولی نمیدونم میفرسته یا نه و اینکه تو ارسالشم مثل خرید حضوری صداقت داشته باشه ولی بنظر ادم خوبی میومد خواستی عکس بفرستم

کجا هستید چنده

ما استان فارسیم 

والا نمی‌دونم باید بپرسم 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

من مشهدم 

پسرم باتری خورده بود و کلا مری رو سوزونده بود و خیلی اوضاعش خراب بود و دکترا نا امید بودن 

دکتر گفت تا میتونی بهش عسل طبیعی بده 

مامانم با کلی واسطه از یک نفر یک شیشه یک کیلویی خرید دو تومن سیاه بود و یکم تلخی میزد انگار ک یکم مزه شیره توت و انگور هم میداد خیلی مزه ش گنگ بود 

اما واقعا بعد از ده روز پسرمو که بردم دکتر واسه آندوسکوپی دکترش تعجب کرد گفت کو زخمای مری بچه 

میگفت اون زخمها تا آخر عمر باعث میشد ک بچه نتونه درست غذا بخوره 

اما خداروشکر با کمک خدا و اثر اون عسل پسرم کامل خوب شد