2777
2789
من تو هفته بیست و دوم بارداری هستم ...ولی نسبت به سن حاملگی شکمم خیلی بزرگ شده ...یه هفته است هر شب از درد پشت (وسط دو کتف ) و قفسه سینه بیچاره شدم ...کسی هست این علائمو داشته باشه ...چی کار باید کرد ...نکنه از معده است ؟
صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
سلام دوست عزیز نگران نباشید ، منم دقیقا همینطور بودم ، فشاری که از بزرگ شدن شکم به دنده ها میاد این درد رو ایجاد می کنه . یه مدت دیگه از بین می ره . اما با دکترتون کوچکترین چیزی رو در میون بذارید ، تندرست باشید.
سلام دوست عزیز نگران نباشید ، منم دقیقا همینطور بودم ، فشاری که از بزرگ شدن شکم به دنده ها میاد این درد رو ایجاد می کنه . یه مدت دیگه از بین می ره . اما با دکترتون کوچکترین چیزی رو در میون بذارید ، تندرست باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو ماهه اینطوریم.حالا بدترم میشه.من که واقعا دارم دیوونه میشم.خیلی زجر آوره.

منم الان امشب اینجوریم همش دارم گربه میکنم بعد غذا خوردن همش میسوزه وسط سینم احساس خشکی وسط سینم سوزش شدید ایجاد میشه لعنتی پدرمو دراورده بعد عمل سرویسم کرده 😭😭😭😭😭 سوزش وسط دریچه قفسه سینم خیلی زیاده پدرمو دراورده بعدغذا ایجاد میشه اذیت دارم میشم 😭😭😭😭😭از درد خوابم نمیبره لعنتی 

سلام دوست عزیز نگران نباشید ، منم دقیقا همینطور بودم ، فشاری که از بزرگ شدن شکم به دنده ها میاد این ...

سلام عزیزم منم همینجوریم الان بهد عملم پدرمو دراورده سوزش وسط قفسه سینه ایجاد میشه نمیزاره من بخوابم بعد غذا احساس سوزش شدید ایجاد میکنه پدرمو دراورده 😭😭😭😭😭تا کی اخه ادم اینطوریه پدرمو دراورده بعد سزارین اینجوری شدم هی فشار میاره وسط سینم انگار اتیش ریختن وسط سینم 😭😭😭😭😭چرا اینجوری شدم با قرص مرازول ۲۰ اروم نشدم سرویس دارم میشم تورو خدا بگید چکار کنم