بچه ها من سال 86 ده میلیون تومان پول قرض به یکی دادم که سالها می شناختمش . بعد از اون مدتهاتوی شرایطی گیر کردم که نیاز مالی داشتم و هر بار خجالت زده پولمو می خواستم این طرف فقط دروغ می گفت و امروز فردا می کرد و قولهای الکی میداد.تا اینکه بعد این همه سال امروز زنگ زدم و حسابی فحشش دادم اصلا آدم بد دهنی نیستم ولی از اینکه اینقدر نامردی کرد ناراحت بودم . آلان از اینکه پدرشو که فوت شده فحش دادم از خودم متنفذم و عذاب وجدان دارم بنظرتون خیلی کارم بد بوده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ده سال پیش میتونستی با اون پول دوتا پراید بخری الان یه دوچرخه
آره واقعا ، من کارمند بانکم و این پول وام جعالمون بود همکارام با اون پول کلی سود کردن ولی من دو دستی تحویل این آدم دادم و هر بار ازش دروغ شنیدم .نه فامیل نیست عزیزم مثلا دوستی بود که خیلی بهش اعتماد داشتم
حقش بوده ادمی که سواستفاده کنه از خوبی دیگران باید از خجالتش دراومد.ببین کوتاه نیا اونقد زنگ بزن بهش تا پولتو برگردونه تو به خاطر حجب و حیات ملاحظشو کردی ولی اون یه پرویه وقیحه که باید اینقد به روش بیاری و زنگ بزنی تا پولتو برگردونه