2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،من هم از امروز شروع کردم،کفش ورزشی هامو پوشیدم و تصور کردم تو باشگاه هستم،اول کلی راه رفتم توی خونه بعد با برنامه ی وومن فیتنس حرکات شکمی انجام دادم بعد هم ۱۵۰ تا حلقه زدم.آخ که چقدر درد داشت!

چیکارا کردی؟ من کبودی پهلوم زیاد بود سه روز استراحت دادم و دوباره شروع کردم خیلی خوب بود .اولا درد ...

سلام رژینای عزیزم خوبی

الهی دورت بگردم ک بفکرم بودی و حواست بهم بوده...

رژینا من شکست عشقی بدی خوردم.حالم خوب نیس

نتونستم اصلا ورزش کنم

از همون روز درگیرم

داغونم...

حال دلم خیلی خرابه.😭😭

تروخدا با دلای پاکتون دعام کنید😢

تروخدا🙏🙏🙏🙏

سلام رژینای عزیزم خوبی الهی دورت بگردم ک بفکرم بودی و حواست بهم بوده... رژینا من شکست عشقی بدی خور ...

طبیعیه عزیزم شکست عشقی زمان میبره ادم حالش خوب بشه اما با .رزش هم میتونی خودتو مشغول کنی و حین ورزش موزیک گوش بدی

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
استارتر وقتی حلقه میزنم بعدش. پهلوهام درد میگیره چرا.دست هم که بهش میزنم تا چند ساعت درد میگیره

طبیعیه منم پسرم دست میزد جونم درد میگرفت تایم استراحت بزار دو روز و حلقه نزن ولی تو تایم استراحت حرکات کرانچ که لینک گذاشتم رو انجام بده خودمم این کار رو میکنم .ضمنا قبل حلقه زدن حتما بدنت رو گرم کن با نرمش و حرکت کرانچ.

اولا اینطوره به مروز دیگه کبود نمیشی

اکثر ما وقتی برای اولین بار شروع به حلقه‌زدن با حلقه‌های وزن‌دار می‌کنیم، متوجه کبودی‌هایی می‌شویم ک ...

علت کبودی ها رو از این صفحه بخونید  

استارتر وقتی حلقه میزنم بعدش. پهلوهام درد میگیره چرا.دست هم که بهش میزنم تا چند ساعت درد میگیره

علت کبودیا رو پایین صفحه 7 گذاشتم بخونشون

طبیعیه عزیزم شکست عشقی زمان میبره ادم حالش خوب بشه اما با .رزش هم میتونی خودتو مشغول کنی و حین ورزش ...

ممنون عزیزم

همینکارو میخام بکنم...

فعلا ک اوضاعم خوب نیس

از طرفی حال روحی

از طرفیم اوضاع مالی...

هیچی نداریم...

ممنون عزیزم همینکارو میخام بکنم... فعلا ک اوضاعم خوب نیس از طرفی حال روحی از طرفیم اوضاع مالی... ...

لعنت به این وضع مملکت .

چند سالته عزیزم بهتری؟