2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست

توضیحات عکس بالا

تمرین شبیه به کوهنوردی یک حرکت مناسب برای کوچک کردن شکم است که روش زیر انجام می شود:

• در حالت شنا قرار بگیرید.
  • برای اینکه وزن بدنتان روی دست هایتان بیافتد آن ها را کاملا باز کنید.
  • زانوی راستتان را تا مقابل شانه راستتان جلو بیاورید و دوباره عقب ببرید و دوباره این حرکت را پای دیگرتان انجام دهید.
  • 30 مرتبه و هر مرتبه 15 ثانیه این کار را تکرار کنید و این حرکت را 40 مرتبه و هر مرتبه 20 ثانیه در طول دو هفته دوم، تکرار کنید.
🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیحات عکس بالا
بالا آوردن ماهیچه سرینی بزرگ یکی دیگر از حرکات ورزشی شکم است که انجام آن به روش زیر است :

• مطابق شکل روی زمین دراز بکشید و زانوهایتان را خم کنید.
  • باسن تان را با کمک ماهیچه های شکمی منقبض کنید و بدن را بالا بیاورید.
  • برای ثابت ماندن کف پاها را روی زمین فشار دهید.
  • بدنتان را بالا نبرید فقط کافی است شانه ها و زانوهایتان در یک خط قرار گیرند.
  • این حرکت ورزشی را در 30 مرتبه تکرار کنید و به 40 بار در دو هفته پایانی برسانید.
من اونموقع اره تقریبا چون حرفه ای ک نبود تو خونه بود نه باشگاه، ولی خب تغذیه رو رعایت میکردم روزانه ...

از حلقه هولاهوپ استفاده کردی؟

تایمی یا باشمارش؟

برا اینکه به کمر فشار نیاد زیر لباست پشت کمرت هوله بزار تا هولاهوپ به کمرت برخورد نکنه و ضربه رو روی کمر دفع کنه

ممنون عزیزدلم قربونت برم. 😘😘😍😍😍😍

چیکارا کردی؟

من کبودی پهلوم زیاد بود سه روز استراحت دادم و دوباره شروع کردم خیلی خوب بود .اولا درد میگیره خیلی امروز بیشتر از قبل هم زدم

منم سه روز حلقه خریدم سه تا تایم ده دقیقه میزنم پهلوم ورانم کبود شده 

منم کبود شدم سه روز استراحت دادم با قدرت بیشتری دوباره زدم بعد بدن عادت میکنه.

تو چه مرحله هستی؟