2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست

بچه ها امروز عالی تر بود.

یه تجربه عالی.   حرکت کرانچ رو قبل حلقه توی سه تا ست انجام بدید شدیدا شکمتون گرم و نرم میشه و برای حلقه زدن فوق العادست.مجبور نیستید کرانچ های مختلف بزنید.هر کدوم رو راحت تر و مسلط ترید رو سه ست قبل حلقه بزنیئ.شدیدا تو قسمت شکم احساسدرد و فشار میکنید و این فوق العادست.

من تو پارت ها گفتم که حتما قبل حلقه نرمش کنید تا بدنتون گرم بشه.عزیزان با بدن خشک و سرد نمیشه خوب ورزش کرد.و فقط درد رو احساس میکنید.اما اگه بدنتون گرم باشه احساس دردتون کم و کم و کم میشه.  

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم.حلقه هم میزنید؟ من دور شکمم 90 هست.دارم ورزش میکنم و امروز اولین روز حرکات کرانچه اما ...

حلقه خوبه ب شرطی که بعدش حتما تا ۲۰دقیقه هوازی کار بشه وگرنه ستون مهره‌ها آسیب شدید میبینه 

من تقریبا ۱کیلو نیم من کردم اضافه وزن نداشتم ولی شکم پهلو داشتم که سایزشو کم کردم و دارم ادامه میدم باریکتر بشه😅

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
دوستان عزیز مراقب باشید به بدن خودتون از جمله ستون فقرات آسیب نزنید. و ورزشهای دیگر رو هم کنار حلقه ...

دقیقا بایدز قبلش بدن کاملا گرم و آماده باشه بعد کساییکه پشت کمر چربی ندارن بهتره پشت کمر زیر لباسشون حوله دو لا شده بزارن تا هولاهوپ حلقه به کمرشون برخورد نکنه و ضربه رو دفع کنه و ضربه فقط رو پهلو شکم باشه

حلقه خوبه ب شرطی که بعدش حتما تا ۲۰دقیقه هوازی کار بشه وگرنه ستون مهره‌ها آسیب شدید میبینه  من ...

آفرین بشما.حرکت کرانچ عالیههه محشره برا درگیر کردن عضلات شکم و گرم کردن بدن قبل ورزش و روزاییکه بخاطر حلقه زدن و درد شدید تو استراحتیم.بعدشم حرکت کششی

چند وقته حلقه میزنید دور شکمتون چنده سایزش کم شده با حلقه؟مرسی بابت معرفی برنامه

اره خیلی تاثیر داشته البته من اضافه وزنم برای رونامه شکم ندارم خیلی کم دارم و برجسته نیست ولی خیلی کم شده وقتی نیم رخ می ایستم خودم حس میکنم خیلی کمتر شده.بعد یه مدت تاثیرشو میبینید

اره خیلی تاثیر داشته البته من اضافه وزنم برای رونامه شکم ندارم خیلی کم دارم و برجسته نیست ولی خیلی ک ...

عالیه عزیزم من 90 هست شکمم.و سخت دارم ورزشمیکنم انشالله منم کم بشم

حتما میشی من روزی ۲۰تا ۳۰ مین میزنم

من 150 تا دور حلقه میزنم و هر 50 تا استراحت میکنم تایم نگرفتم تا الان.فک کنم شما بیشتر میزنی.الان من پهلوهام سیاه شده درد میکنن.ولی خدایی این حرکت کرانچ فوق العادست عجیب عضلات شکم رو درگیر میکنه

من 150 تا دور حلقه میزنم و هر 50 تا استراحت میکنم تایم نگرفتم تا الان.فک کنم شما بیشتر میزنی.الان من ...

اره خیلی خوبه...منم اون اویل خیلی پهلوهام و شکمم درد میگرفت الان دیگه عادی شده برام.تایم بگیر بهتره

اره خیلی خوبه...منم اون اویل خیلی پهلوهام و شکمم درد میگرفت الان دیگه عادی شده برام.تایم بگیر بهتره

باشه عزیزم فردا رو تایم میرم.کاش میشد عکس بفرستیم.بچه ها جم شن گروه خصوصی بزنیم راحت عکس بدیم .من برا باس-ن هم مدتهاست ورزش میکنم عالی شده اما چون شکمم بزرگه خیلی بنظر نمیرسه