2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست
و این که حرکاتی که می گی برای افزایش حجم و فرم دهی با سن هم بهمون بگو من قد و وزنم اوکیه 64-170 شک ...

عزیزم این کیسه فریزر و گن تاثیری نداره شما اول باید چربی سوزی کنی بعد بری سراغ فرم دهی باسنت و سینت وخوش فرم کنی 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه اول اینکه رفتی پیاده روی عضلاتت خسته بعد بجای استراحت دادن اومدی حلقه زدی.مهلومه که درد میگیر ...

عزیزم ی نفر ب پهلوهاش فشار بیاد نتونه درست گرم کنه خودشو مهره هاش اسیب ببینه شما پاسخگویی? هرکسی ی وضعیت بدنی متفاوتی هر راهکاری واسه شماجواب میده قرار نیس رو بقیه هم جواب بده

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
 عزیزم این کیسه فریزر و گن تاثیری نداره شما اول باید چربی سوزی کنی بعد بری سراغ فرم دهی باسنت و ...

پلاستیک بستن اصلا خوب نیست مولد شیمیایی آزاد میشه با گرمای بدن

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
عزیزم ی نفر ب پهلوهاش فشار بیاد نتونه درست گرم کنه خودشو مهره هاش اسیب ببینه شما پاسخگویی? هرکسی ی و ...

اولا من گفتم قبل کار گرم کنن پایان کار هم حرکات کششی انجام بدن.ضمنا پهلو چه ربطی به مهره کمر داره.من برای اینکه هولاهوپ حلقه به کمر اسیب نزنه گفتم پست کمرشون حوله بزارن تا مانع ضربه بشه و ضربه تنها روی پهلو و شکم باشه.کبودی پهلو بوسیله حلقه یک امر کاملا طبیعیه و کبودیش ربطی به کمر نداره

حتما گلم..ممنون من ۴۵د یقه هم بدون افتادن حلقه تونستم ایشالا ک کمرم درد نگیره

اگه فردا درد داشتی.شکم پهلوت استراحت بده بخودت.یهو فشار نیار.عوضش اگه شکم بند داری ببند

اکثر ما وقتی برای اولین بار شروع به حلقه‌زدن با حلقه‌های وزن‌دار می‌کنیم، متوجه کبودی‌هایی می‌شویم که ممکن است در نگاه اول ما را بترساند و دلسرد کند.

اگر شما برای اولین بار و با شور و هیجان شروع به حلقه زدن با حلقه‌های وزن‌دار و عمدتا دارای برجستگی بکنید، احتمالا فردای آن روز سیاهی و کبودی‌هایی در بدن خود ملاحظه خواهید کرد. نگران نباشید، چراکه این کبودی‌ها یعنی شما به خانواده ورزش هولاهوپ خوش آمدید!  

کوفتگی نوع جزیی از هماتوم است؛ به این معنی که بخش کوچکی از خونی که از رگ‌های خونی نقل مکان کرده‌اند، در زیر سطح پوست ما جمع می‌شوند. وقتی حلقه می‌زنیم نازک‌ترین رگ‌های خونی ما که مویرگ نامیده می‌شوند، خود را متناوباً تحت شوک‌های ناشی از برخورد یک شیء حدود یک کیلویی که قبلا تجربه آن را نداشته‌اند، احساس می‌کنند. بنابراین خون از مویرگ‌ها شروع به نفوذ کرده، بیرون آمده و به بافت‌های پوست آویزان می‌شود. گرچه کبودی‌های ناشی از حلقه ممکن است بعضی مواقع دردناک باشند، ولی عموما بی خطر بوده و مشکلی ایجاد نمی‌کنند.  

فرض کنید ما چند روز حلقه زدیم و پس از آن کبودی‌هایی را روی بدنمان مشاهده کردیم. حالا باید چه کنیم؟ چند روز حلقه نزنید. از بدنتان به خاطر واکنش طبیعی‌ای که به ضربه داشته تشکر کنید و به آن وقت بدهید تا مشکل پیش آمده را درمان کند. اگر شما هم مثل بسیاری از افراد که در شروع حلقه زدن هیجان زده هستند، عمل کنید، ممکن است تمایل داشته باشید علی رغم کبودی، حلقه زدن را ادامه دهید و اعتقاد داشته باشید که این کار بدن شما را سفت می‌کند! در نظر داشته باشید که کبودی مثل درد‌های عضلانی نبوده و شما نمی‌توانید آن را با حلقه زدن مجدد یا کشیدگی بدن درمان کنی؛ پس به خودتان زمان دهید تا کبودی‌های ایجاد شده درمان شوند و یا با جاهای دیگری از بدنتان حلقه بزنید تا التهابات ناشی از کبودی‌ها برطرف شود. زمانی که کبودی‌ها التیام یافت، به احتمال خیلی قوی دیگر هرگز تکرار نمی‌شوند. بر اساس بررسی‌هایی که در طول سال‌ها صورت گرفته است، اغلب افرادی که برای اولین بار حلقه می‌زنند این کبودی‌ها را تجربه کرده‌اند ولی پس از بهبودی، هرگز دوباره تکرار نشده‌اند.