2777
2789
عنوان

باشگاه(شکم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 265 پست
من حلقه دارم عزیزم....روزای فرد باشگاه روزای زوج پیاده روی انجام میدم...‌‌البته تازه شروع کردم

حلقه نمیزنید؟من امکان باشگاه رفتن ندارم بچه کوچیک دارم.

شما دو شکمتون چنده؟

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
من مشکلم زدن حلقس اصلا نمیتونم بزنم...

راه حل گذاشتم عزیزم پارت ها رو بخونید حتما توی 5 پارت توضیح دادم و راه حل دادم بخون نتیجه رو بهم بگو.نمیتونم نداریماااا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من حلقه میزنم.چن وقتی بود حرکات کرانچ میرفتم اما الان فقط حلقه

منم حلقه و امروز برای اولین بار حرکت کرانچ میخوام برم.میشه بگید شکمتون سایز کم کرده یا نه؟و دور شکمتون چنده؟

من برنامه work out دانلود کردم هم حلقه میزنم هم ورزش میکنم

چند وقته حلقه میزنید دور شکمتون چنده سایزش کم شده با حلقه؟مرسی بابت معرفی برنامه

دقیقا منم هستم..👊✋ من از سزارینم فقط یه شکم افتاده و اویزون برام مونده😣😣😣 ...منم هستم یه بار حلق ...

نه عزیزم باید بزنی همون رو .کلا دو نوع حلقه داریم دیگه یدونه سبکه که اصلا مثل باد هواست فقط برا یادگیریه برا به نتیجه رسیدن باید حلقه ای که میگی حرفه ای هست رو بزنیم.خوب کبودی یک امر طبیعیه.

پارت های اموزشیم رو صفحات قبلخوندی؟راه حل دادم.بخون نتیجه رو بهم بگو.ما باید به هم انگیزه بدیم و هم رو حمایت کنیم.تنبلی کنی یه شکم یزرگ افتاده خواهی داشت که بعدا سخت تر میشه آب کردنش

منم یک سزارینی شکم شل هستم لایکم کنید تاپیکو از دست ندمو ی حلقه تهیهکنم

عزیزم به جمعمون خوش اومدی پارت های اموزشی رو صفحات قبل گذاشتم بخون بعد برو برا تهیه حلقه.بیا و پست بزار باید به هم کمک کنیم.از شر این شکم لنتی خلاص شیم.تنبلی ممنوع

من باشگاه میرم  یه روز درمیون حرکات سنگین شکم تغذیه مراعات میکنم از ۸۷رسیده۷۳هدف۶۳ایشاالله🤷 ...

بسلامتی عزیزم.حلقه هم میزنید؟

من دور شکمم 90 هست.دارم ورزش میکنم و امروز اولین روز حرکات کرانچه اما دو سری حلقه زدم عجیب کبود شدم اما کنار نمیکشم(تناسب اندام ساده نیست)باید تلاش کرد.

وزنت هم کم شد؟

آخه من وزنم خوبه و نرمال

منم حلقه و امروز برای اولین بار حرکت کرانچ میخوام برم.میشه بگید شکمتون سایز کم کرده یا نه؟و دور شکمت ...

اندازه نگرفتم راستش خیلی بزرگ شده

لابد ۹۰هس.البته موعد پریودم هم هست

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
سلاااااااااااام من گرفتم وسه روزه دارم حلقه میزنم و بشدت کبود شدم خخخ

منم که سه سری زدم منم از روز اول کبود شدم و سه روز استراحت دادم تو تایم استراحت حرکت کرانچ بزن تا بدن دردت کم بشه.حتما دو روز استراحت بده و تو این تایم حرکت کرانچ رو بزن تو خونه.من لینکشو گذاشتم حرکاتش بصورت گیف آموزش داده شده و حرکتیه میتونید یاد بگیرید.

از کبودی نترس طبیعیه

[QUOTE=103150859]منم که سه سری زدم منم از روز اول کبود شدم و سه روز استراحت دادم تو تایم استراحت حرکت کرانچ بزن تا بد ...[/QUOTEیعنی تا دو روز حلقه نزنم دیگه رو پامم کبود شده هی حلقه میفته رو پام 

اندازه نگرفتم راستش خیلی بزرگ شده لابد ۹۰هس.البته موعد پریودم هم هست

عزیزم متر بردار دور شکمت بزار اندازه بگیر هر ماه برو ببین چند شده باید بدونی داری درست عمل میکنی یا نه.حتما دور ششکمت رو بگیر برامون بفرست.منم 90 هستم.عب نداره 

[QUOTE=103150859]منم که سه سری زدم منم از روز اول کبود شدم و سه روز استراحت دادم تو تایم استراحت حرک ...

نزار بیافته رو پات وقتی داره میافته با دستت بگیر عزیزم.کلا رو باس-ن داره میره حتما بگیرش.و مجددا بچرخون.یا کتونی پات کن.

منم تایم استراحت میدم .منم کبود میشم.اگه میتونستم عکس میدادم چون خواننده خاموش اینجا خیلی زیاده و آقایونم هستن نمیتونم بزارم

من برم ورزش کنم    بعد میام.پست بزارید تاپیک بره بالا تعدادمون زیاد شه گروه خصوصی تر بزنیم.تا بتونیم عکس بدیم.اینجا هزار به بالا خواننده خاموش داریم