2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله به سلامتی بگذرونی😊😍

دردش از حدودا ۳ ساعت بعدش شروع میشه اونم اینکه یه سرم میزنن که اون باعث میشه رحمت جمع بشه.اون یکم درد داره.نترس گلم

عوارض اپیدورال و زایمان هم به پزشک بیهوشی و زایمانت بستگی داره

منکه ۱ ماهه زایمان کردم خدارو شکر فعلا عوارضی ندیدم فقط سمت راست شکمم بغل ناف وقنی لمس مسکنم درد میگیره خیلی زیاد که نمیدونم از چیه؟

لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

شما تجربه کردی؟من در مورد زایمان ها میخونم و میخام تحقیق کنم 

من خودم زایمان نکردم اما میدونم اپیدورال خاصیتش اینه و از دو نفرم ک اینجور زایمان کردن پرسیدم گفتن درد خیلی کمتری حس کردیم

تهران کدوم بیمارستان اپیدورال میکنه؟🤔هزینش چطوره

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
انشاالله به سلامتی بگذرونی😊😍 دردش از حدودا ۳ ساعت بعدش شروع میشه اونم اینکه یه سرم میزنن که اون ب ...

زایمان اپیدورال داشتی عزیزم.من تازه اول بارداریم اما همش میترسم برا همین میخام تفاوت زایمان هارو بهتر بدونم/قدم نو رسیده مبارک

انشاالله به سلامتی بگذرونی😊😍 دردش از حدودا ۳ ساعت بعدش شروع میشه اونم اینکه یه سرم میزنن که اون ب ...

بعد زایمان شکمتونو ماساژ دادن ک رحم تخلیه شه؟

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
من خودم زایمان نکردم اما میدونم اپیدورال خاصیتش اینه و از دو نفرم ک اینجور زایمان کردن پرسیدم گفتن د ...

نمیدونم عزیزم از هزینه و چیزا خب  ندارم فقط برا کسب تجربه از دوستان تاپیک زدم ک بدونم ک شرایط چجور بوده روحی و جسمی و عوارض بعدش

من تجربه اش کردم .

لحظه زایمان درد رو میندازه فقط حس فشار داری همون درد انداختنش خیلی کمک کرد بهم چون قبل از اینکه اپیدورال بزنه به معنای واقعی داشتم میمردم....من تا دو سه روز بعدش یه کمردرد جزیی داشتم فقط که خوب شدم بعد ۳ روز.

زایمان اپیدورال داشتی عزیزم.من تازه اول بارداریم اما همش میترسم برا همین میخام تفاوت زایمان هارو بهت ...

مرسی گلم

من ایییینقددددر استرس داشتم ولی همش الکی بود

هر سوالی هم داشتی اگه بتونم بهتون جواب میدم

انشاالله نی نی خوشگلت رو زودی بغل بگیری😁😍

مرسی گلم من ایییینقددددر استرس داشتم ولی همش الکی بود هر سوالی هم داشتی اگه بتونم بهتون جواب میدم ...

تهران زایمان کردی؟هزینشم میگی

من تجربه اش کردم . لحظه زایمان درد رو میندازه فقط حس فشار داری همون درد انداختنش خیلی کمک کرد بهم چ ...

هزینش چقدر شد عزیزم.پس راضی بودی.بی حسی ک ایجاد میکنه باعث نمیشه نتونی زور بزنی؟