2777
2789
زایمان اپیدورال داشتی عزیزم.من تازه اول بارداریم اما همش میترسم برا همین میخام تفاوت زایمان هارو بهت ...

منم وقتی باردار شدم مدام دنبال راهی برای کاهش درد زایمانم بودم و بخصوص میخواستم هزینه زیادی هم پرداخت نکنم ....مدام دنبال ورزش هایی بودم که درد و کم کنه البته ورزش نکردم ....خاطرات زایمان میخوندم و از کسانی که اپیدورال کردند مدام سوال میکردم ....با خودم میگفتم ماه های آخر میرم پیاده روی که اونم انقد درد کشاله ران و درد استخوان عانه و دنبالچه داشتم که کافی بود ده دقیقه پیاده روی کنم دیگه شب تا صبح نمیتونستم بخوابم مدام توی ذهنم لحظه زایمانمو تصور میکردم که بدون درد زایمان کردم دوستم نداشتم سزارین کنم و فقط میخواستم طبیعی باشه .....موقع نماز خوندن سعی میکردم پاهام طوری توی سجده باز کنم که ورزشی برای لگنم باشه روی توالت فرنگی نمی نشستم و فقط توالت ایرانی و همین یه جورایی لگنمو باز میکرد هر روز هم دو شیفت سر کار میرفتم و از 35 تا پله بالا و پایین میشدم دو هفته آخر زایمانم هم گلو درد بدی گرفتم که مامانم مدام بهم جوشونده میداد ....یه موضوعی که مامانم همیشه بهش تاکید میکرد این بود که اگه معده ات خوب کار کنه زایمان راحتی داری اتفاقا منم با اینکه قبل از بارداری مدام یبوست داشتم توی دوران بارداری اصلا یبوست نداشتم بلکه معده ام عالی کار میکرد (نمیدونم هورمون های بارداری برای من بر عکس عمل میکرد یا دلیل دیگه ای داشت) ....تحقیق کردم بیمارستان هتلینگی در نزدیکی شهر خودمون بود که تامین اجتماعی بود و میتونستی رایگان زایمان کنی پرس و جو کردم و یه روز رفتم همونجا تا دکترش ویزیتم کنه ولی وقتی از کسانی که از شهر ما رفته بودن اونجا زایمان کرده بودن پرسیدم همه میگفتند برای ما اپیدورال انجام ندادن(چون میگفتن اگه اپیدورال کنی نمیتونی زور بزنی بچه تو مجبوریم با دستگاه بکشیم یا هزار دلیل دیگه) خلاصه با برادرم که مدیر بیمارستان دولتی شهر خودمون بود صحبت کردم(توی شهر ما کلینیک یا بیمارستان خصوصی که بشه زایمان کرد وجود نداره و فقط باید بری همون بیمارستان دولتی) اونم گفت توی بیمارستان ما هم اپیدورال انجام نمیدن اما یه متخصص بیهوشی داریم که در هفته دو روز میاد اینجا و بلده که اپیدورال کنه سفارش داد برام از تهران یه ست اپیدورال آوردن و دادش به خودم که ببرم خونه تا خیالم راحت باشه و نترسم ....قرار شد اگه متخصص بیهوشی مورد نظرم روز زایمان من توی شهرمون باشه با همون ست اپیدورال برم بیمارستان شهر خودمون و اپیدورال کنم و اگه اون دکتر اون روز کشیک نبود برم همون شهر نزدیک خودمون که دکتر مورد نظرم اهل اونجا بود و قرار شد قبلش باهاش هماهنگ کنم و بره بیمارستان تا من خودمو برسونم ....خلاصه اولین روزی که وارد هفته 40 شدم ساعت 6 صبح کیسه آبم پاره شد همسرم هم کلا شهرستان نبود و رفته بود یه شهر دیگه خونه مامانم بودم و مجبور شدم برم بیمارستان دولتی خودمون رفتم اونجا برادرم هم صبح سر کارش توی بیمارستان حضور داشت با مامام صحبت کرد که مامام گفت ممکنه خطرناک باشه اگه بخواد یکساعت توی راه باشه بره یه شهر دیگه خلاصه منو راضی کردن همونجا موندم و دکتر متخصص هم که بلد باشه اپیدورال کنه اون روز نبود و من فقط با تزریق یک آمپول ضد درد پتدین(وریدی تزریق کردن) بدون هیچ دردی زایمان کردم و اصلا خاطره بدی از زایمانم ندارم هزینه ای هم پرداخت کردم کلا 220 هزار تومن با یک شب اتاق خصوصی شد که 120 هزار تومن توسط برادرم تخفیف داده شد و کلا 100 هزار تومان پرداخت کردیم ...خواهر شوهرم رفته بود مشهد 3 سالونیم پیش  توی بیمارستان خصوصی با پرداخت 4.800.000زایمان اپیدورال کرده بود میگفت وقتی آمپولو به کمرم تزریق کردن بیهوش شدم و خوابم برد وقتی بیدار شدم دیدم بچه م کنارمه اما چون خواب بوده نتونسته زور بزنه و با دستگاه بچه رو کشیدن میگفتن سر بچه کج و کوله بوده وقتی بدنیا اومده اما بعدش خوب شده و الان صحیح و سالمه و هیچ عارضه ای هم بعد زایمان نداشته فقط الان یکم کمر درد داره که اون کمر درد و منم که بدون اپیدورال زایمان کردم دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کاری به اینکه خواهرشوهرت گفته یا مختو میخواد بزنه ندارم منم خیلی میترسیدم میخواستم سزارین کنم ش ...

من موقعی که دو سانت بودم بهم آمپول توی رگ زدن که اسمش پتدین بود من که اصلا دردی حس نکردم حتی فشار زیادی هم حس نمیکردم یه کوچولو فشار حس میکردم زور میزدم کلا دو ساعت و نیم طول کشید تا فول شدم ده دقیقه هم طول کشید زور زدم و زایمان کردم هزینه ای هم پرداخت نکردم