2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ سانت باید باز بشی واسه من باز شدنش ۳ ساعت طول کشید.بستگی به بدن خودت داره

ممنون عزیزم اخه خواهر شوهرم میگه برا من از 2 سانت بود!

من بخاطر رحمم دارم مجبورم سزارین کنم البته بهشون نگفتم ولی گفتم فقط سزارینی هستم میگه من اپیدورال کردم اصلا نذاشتن درد بکشم از 2 سانت بستری کردن و امپول بی حسی زدن!!!اپیدورال بهتره میخواد مخمو بزنه مثلا 😶گفتم یه جواب خوب داشته باشم گیر ندن بِهِم استرس خودم کمه اینام همشششش استرس و نمک روی زخمن

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
ممنون عزیزم اخه خواهر شوهرم میگه برا من از 2 سانت بود! من بخاطر رحمم دارم مجبورم سزارین کنم البته ب ...

ببین کاری به اینکه خواهرشوهرت گفته یا مختو میخواد بزنه ندارم منم خیلی میترسیدم میخواستم سزارین کنم شوهرم نذاشت بعدش چقدر دعاش کردم منم نمیگم درد نکشیدم درد داشت ولی خیلی قابل تحمل تر شد وقتی اپیدورال رو زد منم وقتی رفتم بیمارستان ۲ سانت باز بود بستریم کردن ۴ سانت باز شد بی حسی رو زدن.ایشاله که هرچی صلاحه پیش بیاد.به خوبی و خوشی بغلش کنی.

ممنون عزیزم اخه خواهر شوهرم میگه برا من از 2 سانت بود! من بخاطر رحمم دارم مجبورم سزارین کنم البته ب ...

بگو تشخیص دکترم اینکه سزارین بشه به هر حال دکتر درس خونده خودش میدونه صلاح بیمارش چیه!!!ممنون از راهنماییت.بهارین جواب اینه به نظرم.

ببین کاری به اینکه خواهرشوهرت گفته یا مختو میخواد بزنه ندارم منم خیلی میترسیدم میخواستم سزارین کنم ش ...

من بچه توی رحمم به پهلو هست فرم رحمم گلابی شکله ولی نمیخوام بفهمن اذیتم کنن وگرنه چون دوبار بی حسی نخاعی شدم دیگه حاضرم درد طبیعی رو بکشم ولی درد بعد بی حسی رو نه!

ممنونم دعا کن بمونه برام 😘خدا همه بچه هارو سالم نگه داره

بگو تشخیص دکترم اینکه سزارین بشه به هر حال دکتر درس خونده خودش میدونه صلاح بیمارش چیه!!!ممنون از راه ...

خیلییی دخالت میکنن اصلا اسمم زایمان میاد عصبی میشم جبهه میگیرم دارم روانی میشم😭

خیلییی دخالت میکنن اصلا اسمم زایمان میاد عصبی میشم جبهه میگیرم دارم روانی میشم😭

از این گوش بشنو از اون گوش در کن هیچ اهمیتی نده..بگو هر چی دکترم بگه.حالا تا موقع زایمان خیلی مونده لطفا راجع بهش حرف نزنین استرس میگیرم برام استرس خوب نیست.

خواهر من سه ماه قبل اپیدورال کرد از روند زایمان و کم شدن دردش راضی بود ولی دو تا مشکل داشت 

یکی اینکهدچون بیحس بود نمیتونست خودش همکاری کنه شکمشو فشار داده بودن تا چند روز درد شدید داشت 

بعدم اینکه تا پنج روز بی حسی مثانه گرفت و خیلی خیلی اذیت شد چند بار مجبور شد سوند وصل کنه

البته واکنش ها مختلفه ولی برای خواهر من اصلا خوب نبود

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد