2777
2789
عنوان

وایییی بچه ها ترسیدم هنوز داره اشک از چشام میاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 64 پست
فقط میتونم بگم خیلی وحشتناکه .خیلییییی من کلا از سگ وحشت دارم 

من اصلا از ده متری اون سگه هم نمیرم تو فک کن اونا هم که دستشون و زنجیر دارن بازم میتان به ادم بپرن دیگه چه برسه به نداشتن زنجیر و ازاد بودن فقط خدایاااا شکرت داداشم چیزیش نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم این اتفاق خیلی بده ممکنه بچه دیگه مرد نشه از ترس ان شالله که چیزیش نشده

واییی خیلی بده اینقد بد که دوست دارم من جای بابام برم زیر گوش پسره احمق بزنم😭😭😭

توروخدا واسه سلانتی خودتون و داداشم دعا کنین که چیزیش نشه زبونش بند شده😭😭😭😭😭

خدایا چرا بابام اینقد خونسرد بود

اگه این اتفاق تو کانادا افتاده بود ، پدره یارو رو در می آوردن . شما هم تا آخر عمره داداشتون ازشون پو ...

الان ایرانم ایرانی که هیچ قانونی نداره بری بگی سگ بدون زنجیر بود یا هرچیزی میگه مدرک بده

مدرک سر قبرتون 

خداکنه بیاد شوهرم حالیش کنه باکی طرف بوده

نع عزیزم زبونش قفل شده یجوریه حالش خوش نیس  😭😭😭

وای ببرینش دکتر اخی مردک احمق یه بار جلوی همسرم یه همچین اتفاقی افتاد گفت بچه رنگش عین گچ عموش میزد تو سر خودش که امانت دستمه گفتن واسه پسر بچه بده 

الان ایرانم ایرانی که هیچ قانونی نداره بری بگی سگ بدون زنجیر بود یا هرچیزی میگه مدرک بده مدرک سر قب ...

من از هیچ سگی نمیترسم حتی بزرگترینش، ولی یه دفعه داشتم آهنگ گوش میدادم راه میرفتم یه دفعه دیدم یه سگه گنده جلو پام داره پارس میکنه . بدون قلاده. از ترس یهو سنگ کوب کردم صاحبشم فقط اسمشو صدا میزد. منم زنگ زدم پلیس . اومد و گزارش نوشت . اما دنبالش نرفتم 

وای ببرینش دکتر اخی مردک احمق یه بار جلوی همسرم یه همچین اتفاقی افتاد گفت بچه رنگش عین گچ عموش میزد ...

اره میبریمش ولی شکایت چجوریه با مدرک کلا من از این چیزا سردرننیارم میخوام بدونم اخه سگ وحشی بدون زنجیر😳😳

من از هیچ سگی نمیترسم حتی بزرگترینش، ولی یه دفعه داشتم آهنگ گوش میدادم راه میرفتم یه دفعه دیدم یه سگ ...

عزیزم من از یه نورچه هم میترسم تعجبم که پجوری تونستم دووم بیارم فقط بخاطر داداشم بوده

بمیرم واسش😭😭😭

چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭

با چه مدرکی ؟ سنی ؟ زبان دارین؟! یه چیزی باید بدونم . اتفاقن من تو دفتر یه وکیل دو روز در هفته کار م ...

من فوق لیسانس‌زمین شناسی هستم زبانم خوبه ولی مدرک ندارم میتونم در ۶ ماه فشرده مدرکمو بگیرم واسه درس نمیخوام بیام واسه کار job oofer یا راه دیگه ای