2777
2789
عنوان

وایییی بچه ها ترسیدم هنوز داره اشک از چشام میاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 64 پست
من فوق لیسانس‌زمین شناسی هستم زبانم خوبه ولی مدرک ندارم میتونم در ۶ ماه فشرده مدرکمو بگیرم واسه درس ...

ما الان هم جاب آفر داریم هم اکسپرس اینتری . ۶ ماه خیلی زیاده. چون هر روز قوانین و لیست کارها تغییر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما الان هم جاب آفر داریم هم اکسپرس اینتری . ۶ ماه خیلی زیاده. چون هر روز قوانین و لیست کارها تغییر م ...

الان نظر شما کدومه؟ چجوری میتونم اقدام کنم؟ و برای هر دو مدرک زبان لازمه یا اشنایی با زبان ؟ یعنی کارفرما تافل میخواد؟

الان نظر شما کدومه؟ چجوری میتونم اقدام کنم؟ و برای هر دو مدرک زبان لازمه یا اشنایی با زبان ؟ یعنی کا ...

آیلس. ببین اون جاب آفری که شما مد نظرتونه اینا نیست. اینا فقط جاب آفر رو الکی میگیرن تا پرونده شما بیاد رو، و ۱ ساله کارتون انجام بشه

هزینه ماهی ۱۵۰۰ دلار بهشون دانشگاه میده ولی بعد اتمام درس چی میشه؟ باید برگردن؟

نه برگشت مه کانادا خیلی کم داره. ولی ۱۵۰۰$ پوله خیلییییییی ناچیزیه واسه زندگی. باید اتاق اجاره کنه. 

آیلس. ببین اون جاب آفری که شما مد نظرتونه اینا نیست. اینا فقط جاب آفر رو الکی میگیرن تا پرونده شما ب ...

مرسی عزیزم ببخشید زیاد سوال پرسیدم فقط ایلس داشته باشم میتونم واسه کار اقدام کنم یا بدون ایلس هم میشه؟ 

نه برگشت مه کانادا خیلی کم داره. ولی ۱۵۰۰$ پوله خیلییییییی ناچیزیه واسه زندگی. باید اتاق اجاره کنه.& ...

خونه گرفته ماهی ۱۵۰۰ دلار  با دوستش و البته اون پول دانشگاه و گزاشته واسه کرایه خونه و هزینه خورد و خوراک چون نصف نصف شریک شده ماهی ۲۰۰۰ دلار هم خالم میفرسته

آیلس. ببین اون جاب آفری که شما مد نظرتونه اینا نیست. اینا فقط جاب آفر رو الکی میگیرن تا پرونده شما ب ...

میشا خوشبحالت که رفتی من ۱۸ سالم بود زبان ایتالیایی خوندم برم معماری بخونم و با همسرم اشنا شدم و ۲۰ سالگی عقد کردم فکر کنم هیچ کسی به اندازه من از بچگی رویای رفتن نداشت ولی سرنوشت اینجوری شد همسرم خیلی حامی بود واسه درسم و حتی دکتری قبول شدم ولی وقتی دیدم با فوق کاری نیست بیگاری کشیدن گفتم دکتری دیگه نمیخونم ولی الان باز افتاده تو سرم نمیدونم شرایط زندگیم خوبه خودمم کیش زندگی میکنم ولی برای اینده بچم تصمیم گرفتم از راه سرمایه گزاری الان چقدر بیارم میشه؟

میشا خوشبحالت که رفتی من ۱۸ سالم بود زبان ایتالیایی خوندم برم معماری بخونم و با همسرم اشنا شدم و ۲۰ ...

سرمایه گذاری مثل قبل نیست، بعدم اگه زبانت خوبه و شرایط رو داری بده ۶۰۰۰۰$ اقامت بگیر به جای یه خلوار پولی که میدی دولت