2777
2789
عنوان

خانوما کسی بیداره

165 بازدید | 30 پست

من فردا مهمون دارم میخوام در کنار بقیه غذا ها خورش بامیه هم درست کنم ولی قبلا ۲ . ۳ بار درست کردم خورش حالت لهی گرفت ممنون میشم بگید چیکار کنم له نشن و اینکه خیلی خوشمزه بشه

بامیه زیاد پختن نداره زیاد بهمش نزن سر بامیه ها رو هم خیلی نکن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست دقیقه آخر پخت بامیه هارو اضافه کن تا له نشن

یکم ترش باشه خوشمزه میشه آبلیمو اضافه کن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ممنون عزیزم  من همیشه بالا سرش بودم و هم میزدم نمیدونستم

هم بزنی له میشه مثل خورش بادمجان دقیقا

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
سر بامیه رو نکن. روش اب نریز تفش بده. اگه بزاری با اب بپزه له میشه و لجز

لزج

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز