2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوو هم تعیین جنسیت کن مامان پری

میل جنسیتو بگو عزیزم...علاقت به مرغ و گوشت...جوش شیرین بین هفته هشت تا شونزده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دو روزدیگ ۱ث هفته کامل میشه ،وقتی تازه ازموعدم گزشته بود کف میگرد الان نه

جوش شیرین میگه دختر...حالا بگو میلت کم شده یا نه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
میل جنسیتو بگو عزیزم...علاقت به مرغ و گوشت...جوش شیرین بین هفته هشت تا شونزده

مرغ وگوشت ی هفته س دیگ اصن میلم نمیکشه بخورم ، میلم تقریبامث قبله تهوع روهم شبا هم دارم روزاهم  واینک فقط ی زره جلوشکمم بزرگترشده

مرغ وگوشت ی هفته س دیگ اصن میلم نمیکشه بخورم ، میلم تقریبامث قبله تهوع روهم شبا هم دارم روزاهم  ...

دختره عزیزم...البته میگم استثنا داره.خودت چی دلت میخواد باشه؟بچه چتدمته،

بچه اولمه ،پسر دوس دارم

ان شاءالله که اشتباه گفته باشم و پسر باشه.کی باید بری برا تعییت جنسیت؟ان تی هیچ تشخیصی نداد؟من و تگ کن رفتی سونو

ان شاءالله که اشتباه گفته باشم و پسر باشه.کی باید بری برا تعییت جنسیت؟ان تی هیچ تشخیصی نداد؟من و تگ ...

دوشنبه میرم،فعلا از سونوگرافی افشین باستانی وقت گرفتم ولی اگ بتونم  وقت بگیرم میخام برم دی یا کسری