الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میل جنسیتو بگو عزیزم...علاقت به مرغ و گوشت...جوش شیرین بین هفته هشت تا شونزده
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دو روزدیگ ۱ث هفته کامل میشه ،وقتی تازه ازموعدم گزشته بود کف میگرد الان نه
جوش شیرین میگه دختر...حالا بگو میلت کم شده یا نه؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ان شاءالله که اشتباه گفته باشم و پسر باشه.کی باید بری برا تعییت جنسیت؟ان تی هیچ تشخیصی نداد؟من و تگ کن رفتی سونو