بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم بلد نشدم تگ کنم،اینجا ج میدم ،عزیزم رفتم پیش دکتر باستانی گفتم جنسیتش چیه گف ازالان معلوم ...
الهی شکر خیلییی خوشحال شدم ان شاءالله که درسته
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بدن با بدن فرق میکنه ولی من هم دختر بدنیااوردم هم پسر و کاملا متفاوت بودن.وقت پسرم.بدقلق بودم همش گریه میکردم با کوچکترین حرفی.اشتهای عالی.خاب خیلی کم .رنگ پوستم باز شده بود میل جنسیم کم بود خیلی.رشد موهای زائد و غیر زائد خیلی زیاد بود خیللللی.عاشق حموم ردن و اب بازی بودم.بیشتر عاشق میوه بودم .سرحال بودم.عاشق ترشی و چیزای شور.سر دخترم .خالت تهوع داشتم ولی بالانمیاوردم عاشق غدا بود خیلی کم میوه میخوردم.خابالو بشدت.تنبل وحشتناک.رشد موهای بدن خیلی کم بود خیلی. میل جنسی خیلی زیاد.شلخته بودم اصلا حوصله هیچی نداشتم.رنگ.پوستم کمی ب زردی میزد.گاهی جوش میزدم.از اب بدم میومد دوس نداشتم برم حموم.مثل گربه.شیرینی خیلی دوس داشتم.
عددات که پسره.کی انومالی باید بری؟ان شاءالله اونی که میخوای باشه و صحیح و سالم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
هنوز دکترم تعیین نکرده،ولی خیلی نگران شدم با دیدن اونونمودار ابی ک خیلی بالاس سطحش و عدد پاپ ک میگن ...
نه نگران نباش چیزی نیس ان شاءالله.من وارد نیستم به خدا والا کمکت میکردم