2777
2789

هرسری با یه بهانه میفته به جونمون تازه دوستش اسباب کشی کرده شدن دیوار به دیوار باهم متحد میشن ما رو اذیت میکنن هرسری یه جور با یه بهانه 

نفرین اثر نداره دعا برای اینکه اصلاح بشن اثر نداره

یکی که نفسش میگره میشه دعا چیزی کنه دست سر ما بردارن 🙏

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم باهمسایه اصلا ارتباط نداریم هیچوقت با همسایه صمیمی نشو اگه موضوعس پیش بیاداز دستش نمیتونی خل ...

ما اصلا باهم حرف هم نمیزنم حتی سلام ولی ما رو ول نمکنن شدیم سرگمیشون!!

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
وا چیکار میکنه مگه که انقدر شاکی ای

امروز پلیس اورده بود کلی تهمت دروغین ما هاج واج دهنمون باز مونده بود

نمیتونم ماجراش بگم میترسم  بخونه اکانتم رو بفهمه 

امروز پلیس اورده بود کلی تهمت دروغین ما هاج واج دهنمون باز مونده بودنمیتونم ماجراش بگم میترسم بخونه ...

چمیدونم والا حالا همسایه شما کجا بوده چهار صبح تاپیک شمارو بخونه! در کل ولی همسایه بد خیلییی خیلییی بده

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻