2777
2789
من از رو عکس نمیتونم بگم ولی بگو میل جنسیت کم شده یا زیاد؟

منم هفته ۵ ام و میل جنسیم کم شده یعنی بچم چیه؟

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    
چ جالب اگ کم شده باشه چیه ؟اگ زیادبشه چیه؟

کم باشه پسر،زیاد دختر

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته ۵ ام و میل جنسیم کم شده یعنی بچم چیه؟

پسره عزیزم...اابته اینا همه حدسه و استثنا هم زیاده

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
 عزیزم سونو ان تی رفتی؟ علایمت پیه منم هفته ۱۲ ودوشنبه تموم میکنم و سونووقت گرفتم 

نه هنوز نرفتم. شکمم زود بزرگ شده و زود به زود گرسنه میشم و مرغ و گوشت و چیز ترش نمیتونم بخورم.

پسر

درسته 😅

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
یعنی از روی مید میشه جنسیتو گف؟ تا حد درسته

برا من و ده نفرم دورم درست بوده...جوش شیرینم تقریبا درسته...من دوتا بچه های خودم،دوتا ی خواهرم،یکی ی خواهر دیگم،یکی جاریم،دوتا خالم و با جتسیت و جوش شیرین جنسیتشونو گفتم😁😁

نه هنوز نرفتم. شکمم زود بزرگ شده و زود به زود گرسنه میشم و مرغ و گوشت و چیز ترش نمیتونم بخورم.

میل ب  ترشی و شوری از نشانه های پسره ، منم زود ب زود گرسنه میشم ولی عزیزم ب این چیزا زیاد توجه نکن براهمه درس درنمیاد صبرکن تا وقت سونوگرافی من خودم دل تودلم نیس تا دوشنبه نمیتونم صبرکنم

درسته 😅

واقعا؟😁🤩پس شد ۱۱ همین تشخیص درست😁😁

برا من و ده نفرم دورم درست بوده...جوش شیرینم تقریبا درسته...من دوتا بچه های خودم،دوتا ی خواهرم،یکی ی ...

چ جالب عزیزم من اون اوایل ک باردار بودم جوش شیرین کف میکرد ولی الان کف نمیکنه دلیلش چیه 

واقعا؟😁🤩پس شد ۱۱ همین تشخیص درست😁😁

بله

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

تنفر از مرغ و گوشت یکی دیگه از نشونه های پسره😏من میگم پسره.رفتی سونو تعیین جتسیت من و تگ کن

چ جالب عزیزم من اون اوایل ک باردار بودم جوش شیرین کف میکرد ولی الان کف نمیکنه دلیلش چیه 

الان چند هفتته؟جوش شیرین تا هفته ۱۶ قابل اعتماده