2777
2789
عنوان

دعای ذکری چیزی هست از شر همسایه بد راحت بشیم😵‍💫😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی اگه محلشون نمیزاری که مشکلی پیش نمیاد

خودشون باهم فکر میکنن یه چیزی سرهم میکنن میفتن به جونمون!

شرن شر 

به خدا قسم ما اصلا باهاشون کار نداریم 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
چمیدونم والا حالا همسایه شما کجا بوده چهار صبح تاپیک شمارو بخونه! در کل ولی همسایه بد خیلییی خیلییی ...

اون که من دیدم بیداره به همچی میرسه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
عه چهار شد ساعت😂

خواهر من خواب بودم،یه خواب عجیبی دیدم از ترس بیدار شدم حالام میترسم بخوابم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چرا باید همسایت نی نی سایت تورو داشته باشه ؟

نینی سایت رو همه دارن 

من کلا یه انفاقی ام واسم پیش میاد میترسم اینجا تعریف کنم طرف بخونه نمیدونم شاید یه جور وسواس فکریه ولی واقعا میترسم

نینی سایت رو همه دارن من کلا یه انفاقی ام واسم پیش میاد میترسم اینجا تعریف کنم طرف بخونه نمیدونم شای ...

خب بخونه چرا اینقدر میترسی من باشم تو صورتشم میگم والا

حالا ریزش رو نگو کلی بگو

20 ساله مادرم گیر یه همسایه بد افتاده. واقعا هرروز در عذابه

انشاءالله از شرشون راحت بشه

دیگه راه حل از این متاسب تر نداشتیم! جل الاخالق😲

من چیزایی به چشم دیدم که اگر بگم به راه حل من میگی بهترین راه حل . همسایه دوستن رفته بود ر.ی.د.ه بود تو پاکت . برده بود به زور از لای پوشال کولر ریخته بود تو کولر . ر.ی.د.ه بود در خونه شون . میگفت کولرو زدیم بو تو خونه پخش شد .