2777
2789
عنوان

جاری خوشگل ، خوشتیپ ، پولدار و مغرور

| مشاهده متن کامل بحث + 8464 بازدید | 79 پست

منم بلایکید جغدهام😀

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از جاری کلا... هر چی هم خوبی کنی باز چرت و پرت میگن و ادا و اصول دارن

خودمونم جاری هستیم ولی به نظرم از جاری دو رو تر و دروغ گو تر و دوبهم زن تر وجود نداره‌.منو شوهرم خداروشکر باهم خوبیم میخواد چششون دربیاد چون شوهراشون پشتشون نیستن.

هركى از جاريش خوشگلتره لايك كته😆

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

یه نازنازخانوم لایک بیزحمت

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
بچه ها اینقدر گدایی لایک نکنید مگه لایک بشید چی میشه؟

چون گم نمیکنیم تاپیکو😂

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃