دخترخالم چهارماهه جاری دار شده. ما خیلی صمیمی هستیم و هرحرفی بهم دیگه میزنیم. البته چون شاغل هست زیاد همدیگرو نمیبینیم و بیشتر شب ها چت میکنیم. تو این چهارماه فقط از جاری جدید و قیافه و اخلاق و رفتار و خانوادهاش میگفت و باهام درد و دل میکرد. من این تایپک رو ایجاد کردم تا هم راهنماییم کنید چطور دخترخاله رو دلداری بدم هم اینکه اون خانمهایی که از جاری مینالند با دیدن این تایپک برن خداروشکر کنن. حالا طبق گفته ها و پیام های این مدت دخترخالم همه چیزِ باجزئیات این جاری رو براتون تعریف میکنم.
آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد.
*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره تنها ولی وحشی* بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃 من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
متنفرم از جاری کلا... هر چی هم خوبی کنی باز چرت و پرت میگن و ادا و اصول دارن
خودمونم جاری هستیم ولی به نظرم از جاری دو رو تر و دروغ گو تر و دوبهم زن تر وجود نداره.منو شوهرم خداروشکر باهم خوبیم میخواد چششون دربیاد چون شوهراشون پشتشون نیستن.
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره تنها ولی وحشی* بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃 من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃