2777
2789
عنوان

جاری خوشگل ، خوشتیپ ، پولدار و مغرور

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 79 پست
بچه ها اینقدر گدایی لایک نکنید مگه لایک بشید چی میشه؟

که تاپیک رو گم نکنن

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
اخی عزیزم برا دختر داییت صلواتدو حمد میگم  درکش میکنم چقد سختههههه😭

فدات😘😘چه قلب مهربونی دارید انشالله خدا حاجت دلتون‌رو بده 🌹

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خصوصیاتی رو که گفتی یکی از جاریام داره ولی اصلا واسم با بقیه جاریا فرقز نداره ،به من چه که کی چیه وچیکارس مهم خودم وهمسرمیم وپسرمون

رابطه با جاری مغرور رو کم میکنم براحتی شرایط رو مدیریت میکنم واسه خوش گلی وپولداری وشغلشم کاری نمیکنم چون به من مربوط نیست هرکسی یه جوره

اینم راهنمایی😁

واقعاااا...چه فازیه آخه ...

بخدا قسم من اصلا رو جاریام حساس نبودم نه رقابت میکردم باهاشون نه حسادت 

هر کدوم زن یکی از برادرا بودیم زن یدونه برادر نبودیم که بخوایم با هم مسابقه بدیم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
خودمونم جاری هستیم ولی به نظرم از جاری دو رو تر و دروغ گو تر و دوبهم زن تر وجود نداره‌.منو شوهرم خدا ...

من خودمم جاری هستم.  خداشاهده یکبار هم به هیچ کدوم بی احترامی نکردم چون از همشون خیلی کوچکترم, هم اینکه دوست نداشتم جلوه ی بدی ازم تو فامیل همسر باشه.  ولی اونا کلا حال به حالن... یه روز تحویل میگیرنم یه روز تیکه میندازن بهت یا یه روز کلا ادم حسابت نمیکنن... کلا خیلی دارم از دست این رفتارهای الکیشون خسته میشم

همه داستان جاریشونو گفتن الا اسی😐

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
بخدا قسم من اصلا رو جاریام حساس نبودم نه رقابت میکردم باهاشون نه حسادت  هر کدوم زن یکی از براد ...

چه کاریه اصلا خیلی تهوع آوره ...همش درحال بدگویی،قضاوت،رقابت ...آخه برای چی؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

استاتر نکنه خوابت برد

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
بخدا قسم من اصلا رو جاریام حساس نبودم نه رقابت میکردم باهاشون نه حسادت  هر کدوم زن یکی از براد ...

ببین اینایی که مینالن یاجاریشون خورده شیشه داره یا خودشون یا مادر وپدر شوهر بینشون تبعیض میزارن همین!