2777
2789
عنوان

نوزادم تو دستگاهه بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 77 پست

مهراباد جنوبی شمشیری پلاک ۶۱ دکتر علیرضابهفر تو نت بزنی برات میاره .

۶۶۶۰۲۱۹۳ساعت ۵ بعدازظهر هستن زنگ بزن وقت میدن

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بدونی من چ حالی دارم انقد راحت نمیگی بچت گشنشه من خودم سه روزه مث دیوونه هام دکتر میگه با ...

بچه منم وقتی دنیا اومد مایع رحمی خورده بود از ۵ صبح تا فرداییش ۱۰ صبح گشنه اش نگه داشتن تا معده اش تخلیه شه یعنی ۳۰ ساعت کامل درکت میکنم الهی خدا به دلت صبر بده . الهی به حق باب الحوایج به زودی صحیح و سالم مرخص شه . این روزا هم میگذره . 

سلام مرسی ..گفتن رو ب بهبوده توروخدا خیلی برام دعا کن هنوز پنجا پنجاهه خیلی داغونم برا حاجتم صلوات ب ...

چشم عزیزم

یه نذر برات میگم انجام بده

خودم خیلی ازش حاجت گرفتم

نذر کن پسرت که خوب شد روز یا شب همایش شیرخوارگان حسینی ،به نیت حضرت علی اصغر شیر یاشیر کاکائو بین مردم پخش کنی

حتما جواب میگیری

هرقدر میتونی بده، من پارسال وضع مالیم چندان خوب نبود حدود دو سه کیلو خریدم، چون نمیتونستم برم مسجد، بین همسایه هامون توزیع کردم

سلام مرسی ..گفتن رو ب بهبوده توروخدا خیلی برام دعا کن هنوز پنجا پنجاهه خیلی داغونم برا حاجتم صلوات ب ...

عزیزم چی شد کار کرد یا نه ؟

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم