2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر اینا تک لگن این سینکای قدیمی و فکر میکنن ولی این جدیدا دو برابر دو لگن‌ها بزرگی و عمق داره حتما بگیر با دقت انتخاب کن شیر آب رو هم این جدیدا‌رو بگیر خیلی شیک و دلبر میشه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

استاتر اینا تک لگن این سینکای قدیمی و فکر میکنن ولی این جدیدا دو برابر دو لگن‌ها بزرگی و عمق داره حت ...

مرسی  نظرت هرکی اومد یه چیزی نمیگه من رفتم دیروز ازنزدیک دیدم خیلی بزرگ بود خدایی خیلی قشنگ بود ولی باز ترسیدم مسخره کنن برگشتیم نخریدیم 

تو داری استفاده خوبه منم خیلی خوشم میاد ولی میترسم هرکی یه چیزی بگه مهمون بیاد بگه این چیه خریدی ظرف ...

اتفاقا خیلی بهتره .من خونه اقوام دیدم.راستش ماشین ظرفشویی عمده شو شست ولی فک کن همون دیواره دولگن نباشه وفضا بیشتر میشه وظرف شستن راحتتر.من کلیپهای دکوراسیون میبینم اکثر کشورهای پیشرفته اونجور دارن.من برای طبقه بالا خونم میخوام اونجور بگیرم

میخواستم گرانیت بگیرم

من دارم راضی نیستم البته مشکی هست ،نمی دونم گرانیت ها شاید جنس های مختلف داشته باشن برا ما خوب نبوده 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

مرسی نظرت هرکی اومد یه چیزی نمیگه من رفتم دیروز ازنزدیک دیدم خیلی بزرگ بود خدایی خیلی قشنگ بود ولی ...

اصلا شک نکن کسی که مسخره کرد ازش ناراحت نشو چون خیلی از دنیا عقبه. حتما بخر  البته جنس و رنگش و با دقت انتخاب کن شیرای جدید هم خیلی خوشگن اتفاقا مناسب همین سینک‌ها هستن 😍

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من دارم راضی نیستم البته مشکی هست ،نمی دونم گرانیت ها شاید جنس های مختلف داشته باشن برا ما خوب نبوده

من قبلا گرانیت دولگن داشتم خیلی شیک بود رنگش سفید بود خیلی شیک بود با یه دومستوس همیشه می‌درخشید الان میخوام تک لگن سفید گرانیت بخرم  

تجربه خودم و میگم

من تک لگ بزرگ گرفتم ازین مستطیلی ها خیلی راحته قشنگ توش سینی بزرگ و قابلمه بزرگ خیلی برای شستن جا میشه و راحته

جای کمتری هم نسبت به دو لگن اشغال میکنه

ظرفشویی هم داشته باشی که قطعا بهتر تک لگن بگیری

تک لگن اگه از این جدید مشکیا میگی که بنظرم عالیه 

و خب خودت مهمی به کتفت که کی چی میگه نمیگه تو میخوای استفاده کنی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید