2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت دست راستت رو سرم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

پودر جوانه گندم سبوس ۳غله شیکوریدین مخمر آبجو عرق ۷گیاه عرق یونجه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خاکشیر صبح هتی نلشتا بخور .ترشاله تو آب خیس کن هم آبشو هم خودش رو بخور . عرق یونجه زیاد بخور . و یک پودر من جدیدا خریدم اشتها رو زیاد می کنه تونستم فردا عکسش رک برات می زارم 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خاکشیر صبح هتی نلشتا بخور .ترشاله تو آب خیس کن هم آبشو هم خودش رو بخور . عرق یونجه زیاد بخور . و یک ...

ترشاله چیه

ممنون عکسشو بفرست عزیزم

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته