2777
2789
عنوان

نوزادم تو دستگاهه بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 77 پست

بنظرم رضایت بده بچت مرخص بشه اخه بگو بهشون بچه باید شیر بخوره تا مدفوع کنه عجب احمقایی هستن بخدا.بگو خودت غذایی نخوری شیکمت کارنمیکنه که بچه هم شیر براش غذائه باید بخوره تا مدفوع کنه جون من بچتو از دستشون نجات بده گناه داره اخه.😭😭😭چجوری دلت میاد بچت گشنشه

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مکونیوم دفع کرده یعنی سوراخ مقعد داره و سالمه . شما مرخصش کنین. خخاله ی همسرم به نوه ش از روزی که دنیا اومد تا چند روز انگشتش رو به روغن زرد میزد میداد بچه میخورد . میگن این کار تمام کثیفی های روده رو پاک میکنه و دفع میکنه . انقد بچشون ماشالله تپل و سرحاله الان ۸ سالشه

بنظرم رضایت بده بچت مرخص بشه اخه بگو بهشون بچه باید شیر بخوره تا مدفوع کنه عجب احمقایی هستن بخدا.بگو ...

عزیزم اگه بدونی من چ حالی دارم انقد راحت نمیگی بچت گشنشه من خودم سه روزه مث دیوونه هام دکتر میگه با این وضعیت صلاح نیست مرخص شه من چی بگم اخه ..

ی نفرم تو اینستا میگفت دکترا گفتن بچه پی پی نکرده باید جراحیش کنیم اینا هم نذاشتن و مرخصش کردن خاله ی آقاهه به بچه کره ی محلی ی ذره میده  بچه بعد چند ساعت پی پی میکنه و الحمدلله کار به جاهای باریک نمیکشه

عزیزم اگه بدونی من چ حالی دارم انقد راحت نمیگی بچت گشنشه من خودم سه روزه مث دیوونه هام دکتر میگه با ...

میدونم گلم خدا لعنتشون کنه برو با دکترای دزگه حرف بزن غلط کردن بخدا دنبال پولن بچت چیزیش نیست فقط مدفوع نمیکنه خب اخه اینو یه بچه ۱۰ ساله هم میدونه باید شیر بخوره خب

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
ی نفرم تو اینستا میگفت دکترا گفتن بچه پی پی نکرده باید جراحیش کنیم اینا هم نذاشتن و مرخصش کردن خاله ...

عزیز تهران هستین؟

دکترم همه اینارو میدونه ینی الکی بستریش کردن؟

اره بابا الکی بستریه برو مرخصش کن

بله

بهت ادرس یه متخصص بدم میری؟ تو گوگل هم بزنی برات میاره ببین عالیه بخدا به من گفتن پسرم که به دنیااومد گفتن بیضه هاش اب داره باید عمل شه بردم پیش این گفت خانوم با ادرار ازبین میره نگران نباش.همونم شد واقعا

میدونم گلم خدا لعنتشون کنه برو با دکترای دزگه حرف بزن غلط کردن بخدا دنبال پولن بچت چیزیش نیست فقط مد ...

برام دعا کن تا فردا مشکل پسرم حل شه برم دکتر بگن مرخصه توروخدا برام دعا کنین

برام دعا کن تا فردا مشکل پسرم حل شه برم دکتر بگن مرخصه توروخدا برام دعا کنین

ایشالا حل میشه اگه هم نبود مرخصش کن با رضایت خودت