2777
2789
عنوان

کیا تجربه زایمان طبیعی دارن؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 78 پست

ولی من ترجیح میدم حتی شده یک شب درد زیاد بکشم

و تمام بشه

تا این ک مثل سزارینی ها یک مدت طولانی درد بکشم و ...

امیدوارم طبیعی زایمان بشم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پریود قطره خونه شما قراره یه بچه ۳ کیلویی با یه جفت وکلی خون رو دف کنی بنظرت منطقیه اینقد درد؟ ...

نه عزیزم منظورش این بود که مدله درده پریوده یا مثل برش زدن باسوزشه .بیشتر فکر کنم استاتر از برش میترسه ولی اصلا درد نداره خیلی کم 

عزیزم چرا اخه میری فیلمارو نگاه میکنی 

بیشتر به خودت استرس میدی که 

زایمان درد داره دیگه الکی نیس بهشت زیرپای مادران است خخخ 

من که واسه زایمان خیلی سختی کشیدم ،واسه همین میترسم به دوم اقدام کنم 

ولی گلم همه مثه هم نیستن ایشالا راحت زایمان میکنی

ولی طبیعی خوبیش اینه نینی نازتو میبینی تا به دنیا میاد دردات ازبین میره ،حداقل مثل سزارین بعدش راحتی 

اگه از دکترم بخوایم نمیزنه؟

عزیزم باید زایمان فیزیولوژیک رو انتخاب کنی از قبلش یه سری ورزشها هست که باید انجام بدی تا برش نخوری 

بدون اون ورزشها به هیچ عنوان نمیشه

پیج امید سنتر و نوگل رو اینستا فالو کن 

تازه تو فیزیولوژیک امپول فشار هم نمیزنن 

عزیزم درسته میگن دومی آسونتره

هیچ چیز عمومی ای وجود نداره 

برای من اینطور نبود 

جفت زایمانای من ۱۷ ساعت طول کشید 

سر پسرم که اولی بود درد کمر داشتم . کیسه ابم از اول پاره شد . اما دهانه رحمم بسته بود .

سر دخترم درد زیر شکم داشتم . باز دهانه رحمم بسته بود . 

اما برای من زایمان دومم خیلی سخت تر بود چون درد زیر شکم برام سخت تر بود . 

اما سر پسرم بخیه ام بعد زایمان باز شد که خودش باعث شد یکم سختی بکشم 

اما سر دخترم بخیه نداشتم 

جفتشون خودم از رو تخت زایمان پایین اومدم 

بعد تولد بچه هام همه دردا تموم شد و خودم به اموراتم میرسیدم

البته چون سر دخترم بخیه نداشتم کلا خیلی راحت بودم اما زایمان دخترم به مراتب خیلی دشوارتر بود

اون ۲ ساعت آخر که میگی شدیده در حد پریودی شدیده یا در حد اینکه قشنگ حس میکنی دارن با قیچی تیکه پاره ...

نه در اون حد نه در این حد

بینشونه

شما خواهر و مادرت چجور بودن برا زایمان

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

تجربه خودمو میگم 

در مورد بریدن بهت بگم که اسپری لیدوکایین زد و اصلا متوجه نشدم که برید فقط اسپری رو که دیدم گفتم بریدی گفت اره . 

درد هست . مثل این میمونه که به بچه بگیم امپول درد نداره . اما حقیقت اینه که درد داره . اما خدایی که درد و میده توان تحملش هم میده . 

گفتم من ۱۷ ساعت زایمانام طول کشید اما دیدم کسایی که اومدن و یه ساعته زایمان کردن . 

من خودم بعد زایمان اولم یه فیلمی دیدم از زایمان طبیعی که خیلی بد بود و هنوز تو ذهنم هست . بعد اون دیگه هیچوقت نگاه نکردم اینجور فیلمارو . چون فقط باعث شد خودم اذیت شم . پس شما هم دیگه نگاه نکن اگر میخوای اذیت نشی

من زایمان اولم با ترس کمتری همراه بود چون اطلاعاتم زیر خط فقر بود اما خدایی سر دومی ترس داشتم . انگار هرچی تو این پروسه اطلاعاتت کمتر باشه راحت تری . میفتی رو یه ریلی که یسری دکتر و پرستار مطلع همراهیت میکنن و تو فقط کافیه به کارایی که میگن عمل کنی