2777
2789
عنوان

کیا تجربه زایمان طبیعی دارن؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 78 پست
ببخشششششششید مگه اصلا به تو نظر دادم من؟  ایشون گفت از برش و بخیه میترسه 😏😏😏

تو سایت عمومی نظر دادید

اگر ب شخص خاصی میخاید پیام بدید توی خصوصیش پیام بدید

مورد دوم کمی انتقاد پذیر باشید و با گذاشتن شکلک 😏 فکر نکنید خیلی شاخید

مورد سوم من فقط نظرم رو گفتم. چون بعضی ها تو این سایت یک جوری از زایمان فیزیولوژیک حرف میزنم انگار چ روش خارق العاده آیه... من هم نظرمو درموردش گفتم

Just this

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن نه چون رحم خاصیت ارتجاعی داره و به حالت قبل برمیگرده  تو طبیعی هم رحمو بخیه نمیزنن که ...

رحمو نمیگم واژنو میگم

ک اونم ت گشادی و تنگی تاثیر داره😑

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
نه عزیزم خیلی فرق داره درد طبیعی بدن هست و مثل امپول فشار دردا تیز نیست یعدم مامایی ک کنارته خیلی ک ...

ممنون که محترمانه جواب دادید

ولی خب آمپول فشار فرایند زایمان رو سریع تر می‌کنه دیگع

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ممنون که محترمانه جواب دادید ولی خب آمپول فشار فرایند زایمان رو سریع تر می‌کنه دیگع

عزیزی😍

اره گلم کاملا حق با شماست

اما مشکلش هم همینه ک سرعت میره بالا و درد بیشتر و احتمال پارگی بیشتر میشه

البته عوارض بدی نیست نسبت ب مزایاش

ولی خب اختیاریه دیگه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
کدوم روش بی دردی بودی؟ 

وریدی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
زیبا ترین حس راحت ترین نوع زایمان همین طبیعیه بلاخره زایمان سخته اما بین بد و بدتر  طبیعی رو ان ...

میشه لینکشو بذاری منم وی بک میخوام بکنم

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
اون ۲ ساعت آخر که میگی شدیده در حد پریودی شدیده یا در حد اینکه قشنگ حس میکنی دارن با قیچی تیکه پاره ...

نه بابا اصلا اصلا درد برشو نمیفهمی خیلی راحت منم بقیه بهم همینو گفتن  دیدم راست میگفتن

اون ۲ ساعت آخر که میگی شدیده در حد پریودی شدیده یا در حد اینکه قشنگ حس میکنی دارن با قیچی تیکه پاره ...

عزیزم پریود قطره خونه شما قراره یه بچه ۳ کیلویی با یه جفت وکلی خون رو دف کنی بنظرت منطقیه اینقد درد؟

هزار برابر پریوده اما تحمل شدنی و اینک همش ب این فک کن تموم میشه چیزی نمونده ک نی نی رو بعد ۹ ماه ببینی😍