2777
2789
عنوان

چجوری حذف کاربری کنم موقتا

56 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان. میگم میدونین چجوری میتونم کاربریمو موقتا چندماهی به تعلیق دربیارم؟ 

ممنونم 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورت تعلیق چیزی پاک نمیشه و فقط قطع دسترسی کامل میکننخواستید بگید

اهااا چقدر خوب.خیلی ممنونم خداخیرتون بده

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
سلامت باشید آقام😅

تصویر پروفایلتون دخترکوچولو بود فکر کردم خانومید.

عذرخواهم. ممنونم ازراهنماییتون . درست شد اون پست. 

تگشون کنم پس فعلا کافیه؟ خودشون ازم میپرسن ؟ 

تصویر پروفایلتون دخترکوچولو بود فکر کردم خانومید.عذرخواهم. ممنونم ازراهنماییتون . درست شد اون پست. ت ...

خواهش میکنم مشکلی نیست.

تگشون باید بکنید بگید تعلیقم کنید

حالا چند وقت دست خودتونه و کاربری اون موقع سر تاریخش خود به خود فعال میشه . مثلا اگه یه ماه بخواین سر یه ماه خودش فعال میشه و زودتر خواستید فعال بشه باید به تماس باما در قسمت درخواست پشتیبانی مراجعه کنید‌.

یا همینجوری میتونید تعلیق کنید و هر موقع خواستید برید در انتهای همین صفحه و داخل تماس باما در قسمت درخواست پشتیبانیش شماره سیمکارت کاربریتونو بگید و بگید فعال بشه کاربریم.

@__mahyar