2777
2789
عنوان

کیا تجربه زایمان طبیعی دارن؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 78 پست
[QUOTE=102020974]وای من از استرس مردم از الان تا ۸ ماه دیگه[/QUOTE من سزارین رو ترجیح میدم طبیعی دی ...

اره طبیعی خیلی سخته...ولی سزارین قشنگ با پای خودت میری تو بیمارستان بدون هیچ دردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها من باردارم اما خیلی ناراحتم که چرا سقط نکردم همون اول . بچه اولم طبیعی بود خیلی زجر کشیدم تا دنیا اومد دخترم رو دوست دارم و عاشقشم ولی زایمانم شده تلخ ترین تجربه زندگیم الان شش ماهم پر شده قصد سزارین دارم اما از ترس اینکه دکتر دقیقه نود بگه نمیکنم یا هزینم جور نشه خواب و خوراک ندارم دوست دارم بمیرم تموم شه فکر و خیالم واقعا ناراحتم اگر بچه اولم نبود خودمودمیکشتم راحت بشم . امشبم شوهرم انقدر ازم ناراحت شد میگه مگه هیچ کس درد نکشیده فقط تو کشیدی . این ناراحت ترم میکنه دوست دارم بکشه درد منو تا بفهمه شاید همه بخوان درد بکشن من نمیخوام چه کار کنم میترسم از فشار روحی آخر خودمو راحت کنم 😭

دارم دیوونه میشم احساس میکنم شوهرم ازم دور شده هی میگه با بارداریت حال کن آخه مگه ویار و ترس از زایمانو دردای قبل و بعدش حال کردن داره ؟ خدایا اون خودش تحمل سردرد نداره چه راحت ازم میگذره . شبا راحت چشماشو میبنده و میخوابه دلم میخواد بعد زایمان ولشون کنم برم دنبال زندگیم بره از اون زنا بگیره که با بارداری حال میکنن . گاهی فکر میکنم منطق من به احساسم میچربه برای همین از این پروسه ی مزخرف خوشم نمیاد چه کار کنم اونم درد بکشه دلم خنک شه بعد هی بهش بگم باهاش حالدکن ؟ نظر بدید