2777
2789
تو چطور شال برداشتن رو انقدر بد میدونیولی رل داری و با پسرهای دیگه هم رابطه داری رو بد نمیدونی؟؟؟؟چن ...

من فقط سوال شد برام مجبورم میکنه سو استفاده یا نه چون خودم واقعا ممنونم تشخیص بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون برای آدمای با ایمانه اکثرا هم اینن یه سری کارا رو انجام میدن یه سریا رو نه

دوتا تاپیک قبل گفته رل داره ، با پسرهای دیگه هم در ارتباطه

الکی ادا در میاره فقط بگه حجاب براش مهمه

ولی چندتا چندتا رل و خیانت واسش مهم نیست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من فقط سوال شد برام مجبورم میکنه سو استفاده یا نه چون خودم واقعا ممنونم تشخیص بدم

نتررررس تو از پسرا سواستفاده نکن ،  کسی از تو نمیتونه سواستفاده بکنه😂😂😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
دوتا تاپیک قبل گفته رل داره ، با پسرهای دیگه هم در ارتباطهالکی ادا در میاره فقط بگه حجاب براش مهمهول ...

شما الکی قضاوت نکن گفتم در حد چت معمولی بوده نه خیانت بعدم من بیرونم میرم سرلخت نمیرم

دوتا تاپیک قبل گفته رل داره ، با پسرهای دیگه هم در ارتباطهالکی ادا در میاره فقط بگه حجاب براش مهمهول ...

فکر کنم تو برات این جور آدما عجیب باشه برای من عجیب نیست چون خیلی آدما رو دیدم به اصطلاح مسلمونن ولی یه سری حرکاتو و قبول دارن یه سریو نه اینم فکر کنم فقط حجابو قبول داره

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

فکر کنم تو برات این جور آدما عجیب باشه برای من عجیب نیست چون خیلی آدما رو دیدم به اصطلاح مسلمونن ولی ...

آره حجاب مهمه

ولی همزمان چندتا دوست پسر داشتن و خیانت واسش مهم نیست

به نظر من پسر خیلییییی کمه تو یک خونه باشی ازت هیچی نخاد نیست اصن مگه خیلی با حیا باشه که اون اصلن خ ...

ببین دختر سالم زیر خواب نمیشه

کسی که اصالت داره 

درست و درمون میره سر زندگیش

نه یه عمر سرویس بده تازه اقا زده بشه بندازش بیرون

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شما الکی قضاوت نکن گفتم در حد چت معمولی بوده نه خیانت بعدم من بیرونم میرم سرلخت نمیرم

فرقی نداره چت بوده یا هرچی

همه چی از چت شروع میشه

همین که رل داری و باز با یکی چت میکنی اسمش خیانته

کم کم کارای دیگه هم میکنی