2777
2789
عنوان

با سلیقه هااااااااا کمک برای پذیرایی دفاع

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 64 پست
شیرینی و میوه.آبمیوه میدن. رانی ام میدن  تو ظرف میذارن معمولا یه پای سیب یا مافیل . یدونه موز ...

پک بندی کنم بهتره یا تو ظرف میوه خوری و اینا ؟ فینگر فود بزارم خیلی تابلو زیاد میشه ؟

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
ممنونم مهربونم پک دادین یا تو ظرف چیدین رو میز ؟

به نظرم واسه داورا رو میز خوشگل بچین واسه بقیه تو پک ی آبمیوه و دو جور میوه و ی نون خامه ای بزار

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم مهربونم پک دادین یا تو ظرف چیدین رو میز ؟

خواهش میکنم.نه رو سینی بزرگ چیدیم موقع تموم شدن جلسه دم در اتاق نگه داشتیم و هر کس میرفت بیرون برمیداشت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

تو دفاع میخوای بکنی اونا باید تقویت شن فشارشون نیافتت اصلا درک نمیکنم حرصم میگیره درستش اینه اونا پذیرایی کنن

بگو بیاید خونمون تا من پذیرایی کنم وایی حرصم میگیره

یه گلدون مانند شیشه ای میوه های قالب زده داخل سیخ رو داخ گلدون پر کن

شربت بزار خیلی تشریفاتی بشه خو نیست

شربت ساده مثلا بهار نارنج و شیرینی تازه همین تو ظرفای شیک و خوشگل 

Are you lost baby girl?
تجربه من از پذیرایی دفاع اینه که صبر کردم ماه رمضون نوبت دفاعم بشه هیچی ندم😁😁😁

عاشقتممممممم ؛)))

مال من افتادده تو محرم شب از عذاداری اومدن چشا پف کرده  و چون تازه گریه کردن دلا نرم و نازک ان شاءالله که حال سوال پرسیدنم ندارن و به خوبی و خوشی میگذره ؛))))))

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
پک بندی کنم بهتره یا تو ظرف میوه خوری و اینا ؟ فینگر فود بزارم خیلی تابلو زیاد میشه ؟

نه دیگه مگه تالاره فینگرفودم بدی

برای اونا روی میز حالت سلف بچین برای بقیه پک باشه موقع رفنن بده بهشون ب نظرممم البته

Are you lost baby girl?
من خودم یه بشقاب میوه و یه شیرینی خامه ای و یه شیر موز براشون گذاشتم. تو اگه میخوای خنک تر باشه، شیر ...

شیر موز لیوانی گذاشتی ؟؟؟ فکر خوبیه با تشکرررر مهربون جان ؛)))

عاشقتممممممم ؛))) مال من افتادده تو محرم شب از عذاداری اومدن چشا پف کرده  و چون تازه گریه کردن ...

انشاالله فقط هرچی گفتند بگو چشم و یه جا یادداشت کن بعدش نمره خوبی میدن باهاشون یکی به دو نکن بی فایده است

نوشیدنی دستساز دردسر داره من چند تا پک میوه و شیرینی و ابمیوه برده بودم برای داورا هم یه دیس شیرین ...

داورات پک رو نبردن با خودشون ؟ برای ما اخر دفاع همه رو بیرون میکنن ک نمره بدن گاها دیدم همونجا پذیرایی رو میخورن

داورات پک رو نبردن با خودشون ؟ برای ما اخر دفاع همه رو بیرون میکنن ک نمره بدن گاها دیدم همونجا پذیرا ...

نه نبردن. فقط همسرم شیرینی رو دوباره تعارف کرد برداشتن

من شهریور دفاع داشتم، کلی جلسه قبل و بعد من بود. گفتن جا نداریم😁

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دانشگاه ما که ممنوع کرده پذیرایی دفاع رو! شیرینی شهرتون رو بزار و چای و نسکافه!یه ظرف هم میوه!واسه ...

اره خودمم زیاد دوست ندارم شلوغ شه تابلو بشه

میخوام یه چیز تر وتمیز و جمع و جور  شیک بشه

نه بابا. تاتهشم خوردن. عادت دارن به این مفت خوری ها. واقعا نمیفهمم چرا باید دانشجوی بدبخت اینهمه هزی ...

وسط دفاع و ارایه شما پذیرایی نیکردن ؟ یا همه رو همون اول رو میز چیده بودین و خوشون میخوردن ؟

اگر سکونت یا اصالتت مال یه شهر دیگه است، میتونی از خوراکی های اونجا برای پذیرایی استفاده کنی. براشون ...

اره خیلی دوست دارم شیرینی دست سازه خودمونو بپزم ولی خودم که اصلا وقت نمیکنم باید مامانم رو راضی کنم ؛)))