و اینکه نوشیدنییییی خنک و جذاب بگید چون گرمه دلم میخواد یه نوشیدنی خفن دست ساز بزارم براشووون
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه میخوام اونقدر زیاد باشه که مثل جشن تولد شه نه کم کم معمولی و شیک باشه
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
نه بابا. تاتهشم خوردن. عادت دارن به این مفت خوری ها. واقعا نمیفهمم چرا باید دانشجوی بدبخت اینهمه هزینه کنه برا جلسه دفاع ؟ کاش ممنوع میکردن این چرت و پرتا رو. کلی استرس داشتم اون روز. باید حواسم به پذیرایی هامم میبود.البته همسرم پذیرایی رو انجام میداد. اما خب دغدغه اش رو داشتم
شیرینی خامه ای ببر و میوه قاچ شده مرتب روش سلفون بکش با نوشیدنی خنک مث شربت خاکشیر تخم شربتی و لیمو ...
میوه سیاه نمیشه ؟؟؟ از قبل بخوام قاچش کنم... ؟
من سال ۸۷ دفاع داشتم اون موقع برا استادا انواع میوه ها و شیرینی و اب میوه رو گداشتیم برا بقیه هم شیر ...
ممنونم مهربونم پک دادین یا تو ظرف چیدین رو میز ؟
میوه هایی بگیر سیاه نشه گیلاس و هندونه و خربزه شلیل بگیر خوشگل قاچشون کن همون روزی که میخوای ببری قاچش کن.
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘