2777
2789
عنوان

با سلیقه هااااااااا کمک برای پذیرایی دفاع

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 64 پست
میوه هایی بگیر سیاه نشه گیلاس و هندونه و خربزه شلیل بگیر خوشگل قاچشون کن همون روزی که میخوای ببری قا ...

ممنون گلم خیلی لطف کردین

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
عزیزم به نظرم یه شیرینی خامه ای بده و یه لیوان شیرموز بستنی خوشگل

هوا گرمه تا بخره برسونه دانشگاه و تا بعد از دفاع شل نمیشه؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دفاع میخوای بکنی اونا باید تقویت شن فشارشون نیافتت اصلا درک نمیکنم حرصم میگیره درستش اینه اونا پذ ...

واقعاا........ ولی خب تباشه هم از عرف خارج میشهو میترسم  بد بشه... همینجوری استرس خودشون رو دارم و بدنم و ویبره اس...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
برای دفاع پایان نامه موقع دفاع باید پذیرایی داشته باشی

منم سال ۹۳ دفاع کردم انواع میوه های درجه یک و شیرینی هم تر هم خامه‌ای و چایی و چند مدل رانی برا اساتید خیلی هم تشکر کردن  برا بقیه هم کیک و آبمیوه 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
انشاالله فقط هرچی گفتند بگو چشم و یه جا یادداشت کن بعدش نمره خوبی میدن باهاشون یکی به دو نکن بی فاید ...

اره حتمااااا نه بابا من فقط دلم میخواد تموم بشههه برهههههه   کنده بشم از اون دانشگاه انقدر که اضطراب و خستگی دارم... بله حتما مینویسم مثل اینکه تاثیر خوبی داره روشون

نه دیگه مگه تالاره فینگرفودم بدی برای اونا روی میز حالت سلف بچین برای بقیه پک باشه موقع رفنن بده به ...

گفتممم بخورن گشنه نباشن پاچه بگیرن ؛))))

نه نبردن. فقط همسرم شیرینی رو دوباره تعارف کرد برداشتن من شهریور دفاع داشتم، کلی جلسه قبل و بعد من ...

اره دقیقا برای منم همین شکلیه کلی بعد و قبل من دفاع هست ... تازه احتمالا تو کلاس ها بیوفتیم انقدر امار و تعداد دفاع هامون زیاده.... توروخدا فقط دعام کنید خیر و خوشی فقط بگذره برام...

منم سال ۹۳ دفاع کردم انواع میوه های درجه یک و شیرینی هم تر هم خامه‌ای و چایی و چند مدل رانی برا اسات ...

برای اساتید رو پک دادین ؟ یا چیذین روی میز و خوردن ؟

برای اساتید رو پک دادین ؟ یا چیذین روی میز و خوردن ؟

چیدم روی میز تو سالن کنفرانس بود دفاعم برا خیلی از دوستهام که تو کلاسها بود پک دادن

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏

یه دفاعیه ای  رفتم  اجیل وابمیوه وشیرینی و  ژله ومیوه دادن 

خاهربرادر وهمسر دفاع کننده  اونجابودن  اوناپذیرایی کردن  اول از استادان  بعددانشجوها 

فقط حیدر امیرالمومنین است
اره دقیقا برای منم همین شکلیه کلی بعد و قبل من دفاع هست ... تازه احتمالا تو کلاس ها بیوفتیم انقدر ام ...

نگران نباش. خیلی هم خودتو به زحمت ننداز. فقط سعی کن ارلمشتو حفظ کنی. حتی ظاهری

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
نگران نباش. خیلی هم خودتو به زحمت ننداز. فقط سعی کن ارلمشتو حفظ کنی. حتی ظاهری

حتما عزیزم خیای ممنونم از رهنمایی هات مهربونم

پک بندی خیلی باکلاس تره. نه از خداشونم هس فینگرفود بخورن

خیلی ممنونم مهربون جان لطف کردی