2777
2789
عنوان

با سلیقه هااااااااا کمک برای پذیرایی دفاع

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه ما که ممنوع کرده پذیرایی دفاع رو!

شیرینی شهرتون رو بزار و چای و نسکافه!یه ظرف هم میوه!واسه بچه ها هم پک کیک و ابمیوه و موز تو ظرف یه بار مصرف!زیادی شلوغش کنی معنی خوبی نداره×

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
دانشگاه ما که ممنوع کرده پذیرایی دفاع رو! شیرینی شهرتون رو بزار و چای و نسکافه!یه ظرف هم میوه!واسه ...

دانشگاهتون بهترین کار و کرده چه معنی داره اصلا؟!

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
روی دفاعت تاثیر میذاره؟

تاثیر زیر پوستییییی ؛))

نه میخوام اونقدر زیاد باشه که مثل جشن تولد شه نه کم کم معمولی و شیک باشه 

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
اووه نترکیدن اینقد خوردن

نه بابا. تاتهشم خوردن. عادت دارن به این مفت خوری ها. واقعا نمیفهمم چرا باید دانشجوی بدبخت اینهمه هزینه کنه برا جلسه دفاع ؟ کاش ممنوع میکردن این چرت و پرتا رو. کلی استرس داشتم اون روز. باید حواسم به پذیرایی هامم میبود.البته همسرم پذیرایی رو انجام میداد. اما خب دغدغه اش رو داشتم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
تاثیر زیر پوستییییی ؛)) نه میخوام اونقدر زیاد باشه که مثل جشن تولد شه نه کم کم معمولی و شیک باشه&nb ...

عزیزم به نظرم یه شیرینی خامه ای بده و یه لیوان شیرموز بستنی خوشگل

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
شیرینی خامه ای ببر و میوه قاچ شده مرتب روش سلفون بکش با نوشیدنی خنک مث شربت خاکشیر تخم شربتی و لیمو ...

میوه سیاه نمیشه ؟؟؟ از قبل بخوام قاچش کنم... ؟

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
دانشگاهتون بهترین کار و کرده چه معنی داره اصلا؟!

والا!استرس دفاع کمه باید فکر شکم اساتیدو کادو هم واسشون بکنیم  نیست که خیلی هم زحمت میکشن  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
من سال ۸۷ دفاع داشتم اون موقع برا استادا انواع میوه ها و شیرینی و اب میوه رو گداشتیم برا بقیه هم شیر ...

ممنونم مهربونم پک دادین یا تو ظرف چیدین رو میز ؟

میوه سیاه نمیشه ؟؟؟ از قبل بخوام قاچش کنم... ؟

میوه هایی بگیر سیاه نشه گیلاس و هندونه و خربزه شلیل بگیر خوشگل قاچشون کن همون روزی که میخوای ببری قاچش کن.

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘