2777
2789
عنوان

با سلیقه هااااااااا کمک برای پذیرایی دفاع

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 64 پست
یه دفاعیه ای  رفتم  اجیل وابمیوه وشیرینی و  ژله ومیوه دادن  خاهربرادر وهمسر دفا ...

چه جااالب , البته من فقط شاید بگن خواهرم بیاد تو اخع جلو بقیه استرس میگیرم

ممنونم عزیزممممم خیلی لطف کردی

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

تو پک های پذیرایی میتونی یدونه آبمیوه یه لیوان و کافی میکس و قاشق یا موز با میوه های فصل و یه کیک بزاری. 

روی میز اساتید هم میوه و شیرینی و شربت دست سازت. 

آبجوش هم که میارن براتون.‌

زیاد شلوغش نکن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=101959374]برای دفاع پایان نامه موقع دفاع باید پذیرایی داشته باشی[/QUOTE

اولا مهم پایانامه هستش و محتوا و بار علمیش، الان هوا گرمه شربت ببر و میوه، کافیه این چ رسمیه بعضیها انگار تولده چ پذیرایی چ خرجایی، کلا فراموش شده دفاع چیه، ببخشید استارتر این طوری صحبت کردم آخه زیاد دیدم این مراسماتو، من خودم پارسال این موقع دفاع کردم شربت آلبالو بردم با هلو و خیار همین خیلی ارایه ام عالی بود. تو دفاع بیشتر باید سوادت و ب رخ بکشی تا تنقلات،

همه این نظرات دوستان درسته اما مطمئن باش هیچ اثری در نمره شما نخواهد داشت.فقط تو ذهن بچه ها و هم دانشکده ای ها میمونه که فلانی چجور پذیرایی کرد

من خودم برای دانشجوها بشقاب کاغذی.دستمال و لیوان ست گرفتم.شیرینی خوب و تازه با نسکافه تک نفره و آب جوش.زیادم گرفتم که هرکی خواست بیشتر برداره.همین.و جالبه همممه هم گفتن پذیرایی من بیشتر ازبقیه به دلشون نشسته.چون هوا هم سرد بود

برا اساتید هم تو ظرف خوشگل میوه و شیرینی چیدم.با فنجانهای خوشگل هم چای و نسکافه.گذاشتم تواتاقی که قرار بود برن نمره بدن.

همییین.اساتید کلی ازم تشکر کردن که ساده گرفتم.و رو همین موردم بعدش قانون گذاشتن بیشتر از شیرینی و نوشیدنی پذیرایی دیگه ای نشه.

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"