2821
2789

من 8 ساله ازدواج کردم ولی طی این 8 سال فقط عروسی برادرم و برادر شوهرم رفتم خیلی دلم میگیره تو خونه شوهرم نمیذاره هیچ جا برم دیگه بریدم نه روضه و نه خونه فامیل نه عیادت خواهرام و خواهرشوهرام همه جا میرن جاریام زن داداشام فقط من روی دختر عمو نمیبینم دوتا بچه دارم و یکی هم تو راهه 😔

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۱سالته ۸ساله ازدواج کردی؟ یعنی ۱۳سالگی؟!!

دقیقا 😔

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
چرا نمیذاره؟ باهاش حرف بزن..شاید ازشون ناراحته

خییییلی باهاش حرف زدن قهر کردم التماس کردم فایده نداره منم عادت کرده بودم تا اینکه امروز مامانم زنگ زد و گفت که زن داداشتو پاگشا صدا کردی نمیتونه بیاد چون میخواد بره عروسی پسر خالش زن داداشم یه ماهه نامزد کرده و عروسی همه میره ولی من هنوز خونه دایی نمیتونم برم دلم گرفت

چرا نمیذاره بیرون بری؟ بددله یا دلیل دیگه ای داره؟ و اینکه چند سالشه؟

بددله متاسفانه فقط خونه مادرم اجازه دارم برم خب اونجام خونه است مثل خونه خودمون دلم میگیره 

26 سالشه

خییییلی باهاش حرف زدن قهر کردم التماس کردم فایده نداره منم عادت کرده بودم تا اینکه امروز مام ...

ببخشی همسرت چند سالشه؟

بنظرم تنها راهت اینه که بذاری اون حرف بزنه

ادم الکی قطع ارتباط نمیکنه ☹☹

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
بددله متاسفانه فقط خونه مادرم اجازه دارم برم خب اونجام خونه است مثل خونه خودمون دلم میگیره  26 ...

پس با خودش دو تایی برید

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
ببخشی همسرت چند سالشه؟ بنظرم تنها راهت اینه که بذاری اون حرف بزنه ادم الکی قطع ارتباط نمیکنه ☹☹

26 سالشه حتی جشن داداش کوچیکم دعوا انداخت که نرم یا دیر برم که کارخودشم کرد تاپیکش هست تو تاپیکام 😔

26 سالشه حتی جشن داداش کوچیکم دعوا انداخت که نرم یا دیر برم که کارخودشم کرد تاپیکش هست تو تاپیکام 😔

😔😔ای بابا..با یه مشاور صحبت کنی چی؟

پس با خودش دو تایی برید

خودشم نمیاد میگه از عموهات متنفرم خونه بقیه هم میگه باید ازم اجازه بگیری اجازه هم میگیرم میگم عروسی فلانیه برم ؟خیلی محکم میگه نع

خودشم نمیاد میگه از عموهات متنفرم خونه بقیه هم میگه باید ازم اجازه بگیری اجازه هم میگیرم میگم عروسی ...

😢

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792