2821
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 59 پست
تو رو خدا اصلا تن به ازدواج زورکی نده عاقبتت میشه من باعشقت ازدواج کن اگه آدم پاکیه و خوب میشناسیش ش ...

باور کن خیلی سخته راضی کردنشون..من دعا میکنم..شمام واسم دعا کن💚❤ان شاءالله روزای خوشی رو بزودی با همسرت تجربه کنی💖

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
باور کن خیلی سخته راضی کردنشون..من دعا میکنم..شمام واسم دعا کن💚❤ان شاءالله روزای خوشی رو بزودی با ه ...

الهي بكردم عزييييييزم.

انشالله هرجي زودتر باخوشبختيه كامل به عشقت برسي

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهي بكردم عزييييييزم. انشالله هرجي زودتر باخوشبختيه كامل به عشقت برسي

ان شاءالله عزیزم..با دعای خیر شما❤💕

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
حتما حتما واست هعا ميكنم،الانم ٥صلوات ميفرستم واست به نيّت ٥ تن. التماس دعا.

خیلی لطف کردی عزیزم❤..منم میفرستم واسه خوشبختیت💚

میترسه من برم عاشق من بشن یا من عاشق یکی دیگه بشم چون خودش بهم خیانت کرده میترسه منم بهش خیا ...

😔😔😔😔

انشالله خدا كمكت ميكنه خودش

When you fully trust someone without any doubt, you finally get one of two resaults:a person for a life or a lesson for life 👻
😔😔😔😔 انشالله خدا كمكت ميكنه خودش

ممنونم گلم خدا حاجتتونو روا کنه مشکل منم حل کنه خیلی عذاب میکشم 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
استارتر واسه شما هم صلوات ميفرستم كه خدا شوهرتو هدايت كنه انشالله ،البته اكه لايق باشمو خدا بشنوه.

حتما میشنوه حتما دل تو پاک تر از منه که من اینهمه دعا میکنم نذر میکنم که شوهرم دست از این اخلاقاش برداره ولی هیچ اتفاقی نمیفته ممنونم ازت عزیزم ❤

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
[QUOTE=101893329]حتما حتما واست هعا ميكنم،الانم ٥صلوات ميفرستم واست به نيّت ٥ تن. التماس دعا.[/QUOTE ...

خیلی لطف میکنی مهربون ❤منم از صمیم قلب واسه روا شدن خواسته دلت دعامیکنم خدا بهترینهارو بهت بده گلم 

باور کن خیلی سخته راضی کردنشون..من دعا میکنم..شمام واسم دعا کن💚❤ان شاءالله روزای خوشی رو بزودی با ه ...

واقعا سخته ولی میرزه پس تحمل کن خدا خودش مهر عشقتو به دل خانوادت بندازه ان شاءالله 💟

با اين اوصاف چرا اين همه بچه ؟ مگه از زندگيت راضي هستي كه بچه هم اوردي ؟ شوهرت بد دله بايد ببريش روا ...

گلم من بچه سن ازدواج کردم بهم گفتن اگه یکی دوتا بچه بیاری آزاد میشی دیگه رهات میکنه منم به حرف اونا دو تا اوردم ولی سومی ناخواسته بود روانکاو نمیره خیلی بهش گفتم چندین بار رفتم خونه بابام قهر کردم ولی فایده نداشته دیگه فقط دعا میتونه اوضاع منو خوب کنه چون با این بچه ناخواسته دیگه به طلاق فکر هم نمیتونم بکنم 

گلم من بچه سن ازدواج کردم بهم گفتن اگه یکی دوتا بچه بیاری آزاد میشی دیگه رهات میکنه منم به حرف اونا ...

خودت برو از يه مشاور كمك بگير راهنماييت كنه ! تو اسيرش نيستي ! بايد هروقت بخواي بيرون بري و معاشرت كني ! اون همسرته صاحبت نيست .

2825
2823
2791
2779
2792