2821
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 59 پست
26 سالشه حتی جشن داداش کوچیکم دعوا انداخت که نرم یا دیر برم که کارخودشم کرد تاپیکش هست تو تاپیکام 😔

از همون اوّل ازدواجتون اينطوري بود؟

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
😔😔ای بابا..با یه مشاور صحبت کنی چی؟

رفتم دو جا مشاوره دو سه سال پیش یکی گفت هر چی میگه بگو چشم شوهرته و باید اطاعت کنی ازش یکی دیگه گفت به بزرگترش بگو که ازش حساب میبره که بزرگتراشم میگن خوب کاری میکنی نذار 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا یعنی بعد ۸سال؟ هنوز اعتمادش جلب نشده؟ به حرفش گوش میدی؟

مامانم خودش عروساش همه جا میرن ولی به من میگه زندگیتو بکن بخاطر عروسی مردم تو زندگیت دعوا ننداز 😥

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
رفتم دو جا مشاوره دو سه سال پیش یکی گفت هر چی میگه بگو چشم شوهرته و باید اطاعت کنی ازش یکی دیگه گفت ...

پس این اخلاق واسه خیلی قبل پیشه که حتی بزرگترا تایید میکنن :( .. اون مشاور اولی رو درک نمیکنم:| 

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
از همون اوّل ازدواجتون اينطوري بود؟

آره مادرم گفت بچه است یکی دوتا بچت بشه آزادت میکنه ولی هیچ فرقی نکرده دیگه تو جوونی پیرشدم خیلی بی روحیه ام

دليلش چيه؟

میترسه من برم عاشق من بشن یا من عاشق یکی دیگه بشم چون خودش بهم خیانت کرده میترسه منم بهش خیانت کنم عوضشو در بیارم ولی من از خدا میترسم 

آره مادرم گفت بچه است یکی دوتا بچت بشه آزادت میکنه ولی هیچ فرقی نکرده دیگه تو جوونی پیرشدم خیلی بی ر ...

عزيزم حق داري،خانواده ت خونه تو ميان؟اجازه دارن خاهروبرادرات بيانو برن خونه شما؟

پس این اخلاق واسه خیلی قبل پیشه که حتی بزرگترا تایید میکنن :( .. اون مشاور اولی رو درک نمیکنم:|  ...

منم خیلی ازش حرصم گرفت  درکش نمیکنم هنووووزم 

عزيزم حق داري،خانواده ت خونه تو ميان؟اجازه دارن خاهروبرادرات بيانو برن خونه شما؟

خونه ما خانوادم میتونن بیان منم خونه اونا میتونم برم ولی دختر عموهام نمیزاره بیان خونم بی کس و کار گیر اورده نامرد

میترسه من برم عاشق من بشن یا من عاشق یکی دیگه بشم چون خودش بهم خیانت کرده میترسه منم بهش خیا ...

اوووه بس بي اعتماده!واينطوري هم بايد فقط باروانبزشك درميون بزاري و درمان بشه

اوووه بس بي اعتماده!واينطوري هم بايد فقط باروانبزشك درميون بزاري و درمان بشه

خیلی بهش میگم بریم روانشناس یا مشاوره میگه مگه من روانیم خودت برو من نمیام میخوام از این بعد بهش بگم و برم دعوا هم میشه بشه خسته شدم خونه نبودنی قایمکی میرم ولی بیشتر موقع ها خونس

میترسه من برم عاشق من بشن یا من عاشق یکی دیگه بشم چون خودش بهم خیانت کرده میترسه منم بهش خیا ...

پس ی جورایی حق داره .. ولی اصن درست نیست .. خب این حقته که رفت و آمد داشته باشه .. بهش اعتماد بده .. مطمئنش کن ک فقط خودش اجازه داره تو قلب و زندگیت باشه..اولش با رفت و آمد دو نفرتون شروع کن .. از اول تنها نری بهتره .. تا اعتماد کنه .. 

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
خونه ما خانوادم میتونن بیان منم خونه اونا میتونم برم ولی دختر عموهام نمیزاره بیان خونم بی کس و کار گ ...

تو كه ميكي عروسيه داداشتم نميذاره بري،بالاخر ه رفتوامد با فاميل درجه يك ننيذاره،يل درجه دو؟

پس ی جورایی حق داره .. ولی اصن درست نیست .. خب این حقته که رفت و آمد داشته باشه .. بهش اعتماد بده .. ...

دعوا میندازه خودشم نمیاد گلم فقط راهش اینه دعوا شد هم برم چون دیگه نمیکشم  اللهم صل  علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ان شاءالله خدا به زودی حاجتت دلتو بده

2825
2823
2791
2779
2792