من 8 ساله ازدواج کردم ولی طی این 8 سال فقط عروسی برادرم و برادر شوهرم رفتم خیلی دلم میگیره تو خونه شوهرم نمیذاره هیچ جا برم دیگه بریدم نه روضه و نه خونه فامیل نه عیادت خواهرام و خواهرشوهرام همه جا میرن جاریام زن داداشام فقط من روی دختر عمو نمیبینم دوتا بچه دارم و یکی هم تو راهه 😔
به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونم سخته خواهری ولی اگه همسرت چیزای دیگه ش خوبه، مشکل دیگه ای ندارین، به حرف مامانت گوش کن ارزش ...
اخلاقشم خوب نیست قیافه شم خوب نیست چون منو بچگی دادن و به زور تحمل کردم بچه هارو اوردم که بخاطر اونها هم که شده بهتر بشه حداقل اخلاقش و بددلیش ولی هیچ فزقی نکرده و من روز به روز ازش متنفرتر میشم خانوادمم حمایت نمیکنن واس طلاق منم دیگه مرده ی متحرکم
به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم
تو رو خدا اصلا تن به ازدواج زورکی نده عاقبتت میشه من باعشقت ازدواج کن اگه آدم پاکیه و خوب میشناسیش شده کتک خانوادتم بخور ولی با کسی که دوستش داری ازدواج کن از خدا میخوام دل خانوادتو نرم کنه و راضی کنه به خوشبختی تو