2821
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 59 پست
تو كه ميكي عروسيه داداشتم نميذاره بري،بالاخر ه رفتوامد با فاميل درجه يك ننيذاره،يل درجه دو؟

درجه دو رو نمیذاره دلش میخواست جشن داداشمم نرم ولی با دعوا ساعت ده و نیم شب آخرا رفتم و اومدیم خدا لعنتش کنه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
خیلی بهش میگم بریم روانشناس یا مشاوره میگه مگه من روانیم خودت برو من نمیام میخوام از این بعد بهش بگم ...

اره راست ميكي،مقاومت ميكتن مردا

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم خودش عروساش همه جا میرن ولی به من میگه زندگیتو بکن بخاطر عروسی مردم تو زندگیت دعوا ننداز 😥

میدونم سخته خواهری

ولی اگه همسرت چیزای دیگه ش خوبه، مشکل دیگه ای ندارین، به حرف مامانت گوش کن

ارزش نداره

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
اره راست ميكي،مقاومت ميكتن مردا

تو فامیل معروف شدم به زندانی بودن همه دلشون میسوزه ولی به روم نمیارن 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
درجه دو رو نمیذاره دلش میخواست جشن داداشمم نرم ولی با دعوا ساعت ده و نیم شب آخرا رفتم و اومدیم خدا ل ...

نميدونم جي بكم والّا.

اكه باخواهروبرادرات ميري مياي، ديكه درجه دو اونقدا مهم نيست كه بخاي همش دعوا راه بندازي،باسياستو نرم زبوني و اين حرفا برو جلو شايد جواب داد

دعوا میندازه خودشم نمیاد گلم فقط راهش اینه دعوا شد هم برم چون دیگه نمیکشم  اللهم صل  علی م ...

آره خب حق داری .. ولی زیاد عصبیش نکن❤

مرسی مهربون..ان شاءالله بواسطه دعای دل مهربونت خدا حاجتمو بده..❤حال و روزم اصلا خوب نیست..خدا مشکلاتتو حل کنه به خوشی💖

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢
میدونم سخته خواهری ولی اگه همسرت چیزای دیگه ش خوبه، مشکل دیگه ای ندارین، به حرف مامانت گوش کن ارزش ...

اخلاقشم خوب نیست قیافه شم خوب نیست چون منو بچگی دادن و به زور تحمل کردم بچه هارو اوردم که بخاطر اونها هم که شده بهتر بشه حداقل اخلاقش و بددلیش ولی هیچ فزقی نکرده و من روز به روز ازش متنفرتر میشم خانوادمم حمایت نمیکنن واس طلاق منم دیگه مرده ی متحرکم 

آره خب حق داری .. ولی زیاد عصبیش نکن❤ مرسی مهربون..ان شاءالله بواسطه دعای دل مهربونت خدا حاجتمو بده ...

اگه خواستی بگو چرا حال و روزت خوب نیست خیلی ممنونم ازت 😅 خدا منو نجات بده از این وضع 

تو فامیل معروف شدم به زندانی بودن همه دلشون میسوزه ولی به روم نمیارن 

اووووووووف اينو كامل ميفهمم،عجب حسّ بديه،خودمم تجربه كردم،يكي از دلايل طلاقمم همينه،البته كوجيكش ها.

اووووووووف اينو كامل ميفهمم،عجب حسّ بديه،خودمم تجربه كردم،يكي از دلايل طلاقمم همينه،البته كوجيكش ها.

بچه هم داری ؟ 😔

اخلاقشم خوب نیست قیافه شم خوب نیست چون منو بچگی دادن و به زور تحمل کردم بچه هارو اوردم که بخاطر اونه ...

اي باباعزيزم.

بقول خودت فقط بايد دلداريت بديم،خدا كه تورو توي جنين وضعيتي قرارداده مطمئنا صبرشم بهت داده،من به اين موضوع خيلي معتقدم

خانوادم با ازدواج منو عشقم شدیدا مخالفن..

تو رو خدا اصلا تن به ازدواج زورکی نده عاقبتت میشه من باعشقت ازدواج کن اگه آدم پاکیه و خوب میشناسیش شده کتک خانوادتم بخور ولی با کسی که دوستش داری ازدواج کن از خدا میخوام دل خانوادتو نرم کنه و راضی کنه به خوشبختی تو

بچه هم داری ؟ 😔

نه عزيزم.

همبن الانش ازشوهرم نميتؤنم دل بكّنم، اكه بجّه داشتم كه ديكه هيييجي،تاالان ازدلتنكي مرده بودم،البته بقول شوهرم ميكه اكة بجّه داشتيم تو نميرفتي

نه عزيزم. همبن الانش ازشوهرم نميتؤنم دل بكّنم، اكه بجّه داشتم كه ديكه هيييجي،تاالان ازدلتنكي مرده ب ...

چرا طلاق میگیری مشکل شوهرت چیه ؟

2825
2823
2791
2779
2792