2777
2789

فک کنم یا فکم جلو یا دندونام درست نمیدونم 😁😁در کل خواستم بدونم جوابگو هست اگ برم فقط فک بالام

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما هر دو فک باید صورت بگیره اگر کسی فقط یک فک انجام بده درست نیست.

واقعا چطور بفهمم مشکل فک یا دندون ببین حالت عادی ک دندونامو بخوام روهم بزارم کل دندونای بالا جلوترن بیرونترن مگ اینک خودم بخوام بکشونمشون عقب ب زور روهم قرار بگیرن

من خواهرم ۴۰ سالشه اورتودنسی کرد دندوناش قشنگ‌ردیف شدن

سلین همه جا هستی مرسی 🤭🤭💙💙💙💙😂😂😂😂😂😂

واقعا چطور بفهمم مشکل فک یا دندون ببین حالت عادی ک دندونامو بخوام روهم بزارم کل دندونای بالا جلوترن ...

من نمیدونم چقدر جلوتر هستن ولی اینو بدون دندانها اصلا نباید روی هم چفت بشن به اندازه خیلی کم دندون های بالا باید جلوتر از دندونای پایین باشه ...

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
من خواهرم ۴۰ سالشه اورتودنسی کرد دندوناش قشنگ‌ردیف شدن

بعد تاثیر داشت تو زیباییش من همه دندونام مرتب و ردیفه فقططط وقتی میخندم دندون فک بالا ب نسبته پایینا بیرونترن نمیدونم مشکل بک یا دندون فک کنم فک

من نمیدونم چقدر جلوتر هستن ولی اینو بدون دندانها اصلا نباید روی هم چفت بشن به اندازه خیلی کم دندون ه ...

اااع پس مشکل دندونه اورتودنسی دندون فک بالارو بخوام انجام بدم چقدر حدودا زمان میبره ؟ 

اااع پس مشکل دندونه اورتودنسی دندون فک بالارو بخوام انجام بدم چقدر حدودا زمان میبره ؟ 

این بستگی به بدنتون داره بعضیها زود جواب میگیرن برخی دیرتر ولی معمولا افرادی که زود جواب بگیرن دندوناشون زود هم به حالت اولیه بر میگرده..(البته نه همه )معمولا  ۱/۵سال تا ۲ سال هست. 

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
بعد تاثیر داشت تو زیباییش من همه دندونام مرتب و ردیفه فقططط وقتی میخندم دندون فک بالا ب نسبته پایینا ...

من‌ابجیم‌دندوناش روهم بود اره الان خوب و ردیف شدن .دیگ جلو بودنو نمیدونم راستش اطلاعات غلط ندم