2777
2789
عنوان

چگونه بیشعور باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 97 پست
حسودای پلاستیکی😄😄😄

اره فیلتر. شدش میشه این😳😂😂

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی

آخ آخ بازم یادم اومد:چقدر بچت لاغره؟؟؟

هنوز بچتو از پوشک نگرفتی؟؟؟

چرا تا لنگ ظهر خوابی؟

چرا گوشیت خاموشه؟

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای هدی خانوم رمضون بهتون ساخته چاق شدین. وااای هدی خانوم شما چرا اینقدر لاغر شدین چند وقت دیگه ا ...

این حرفا نمیدونم از کجا منشا میگیره یا چی فکر میکنن ک میپرسن ولی اصلا موقع پرسیدنش ب این فکر نمیکنن ممکنه به ادم بر بخوره (جدا از بحث دخالتش) یا نگرانی بندازن تو دل ادم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
دقییییقا..یا بری دشویی دمپایی رو خیس کنی نفر بعد ک خواست بره پاش کنه چارستون بدنش بلرزه   &nbs ...

این دیگه چندش ترین نوع بیشعوریه مخصوصا اگه طرف دوم جورابم پاش باشه😂😂😂

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
این حرفا نمیدونم از کجا منشا میگیره یا چی فکر میکنن ک میپرسن ولی اصلا موقع پرسیدنش ب این فکر نمیکنن ...

چون بيشعورن به اين چيزا فكر نميكنن ديگه،وگرنه ادم باشعور سنجيده حرف ميزنه و رفتار ميكنه

چون بيشعورن به اين چيزا فكر نميكنن ديگه،وگرنه ادم باشعور سنجيده حرف ميزنه و رفتار ميكنه

دنیا گلستون میشد اگر صد در صد آدما رفتارشون سنجیده بود😥

چقد بده زن ی مرد همش  مریض شه و  همش خرج و مخارجش بده _طفلی پسرم  حرف مادرشوهره م ...

دقیقامنم خاهرشوهرم میگفت بیچاره داداشم من اصلاناراحت نمیشم اصلاها چرابخاطر کسی بخام خودموعذاب بدم.....ن ج میدم ن حرص میخورم دیک تاالان هرجی حرص خوردم صدمشوخودم دیدم

این دیگه چندش ترین نوع بیشعوریه مخصوصا اگه طرف دوم جورابم پاش باشه😂😂😂

اخ اره گفتی جوراب..جوراب پشمی بپوشی هی رو فرشا سر بخوری بعد بری دستتو بزنی ب شوهرت یهو برق بگیرش وای چ حالی میده  

این نیز بگذرد .. 
چرا بچت لاغره ؟ بهش نمیرسی؟ کلا خیلی بدم میاد تو تربیت بچم و هر چیزی که مربوط به بچمه کسی دخالت کن ...

بمنم میگفتن چرابچت لاغره شیرت خوب نیس هرسری ام میکن بچمونولاغرکردی خخخخ من فقط میخندیدم

دقیقا برا این میگن که نگرانی بندازن تو دلت حالتو خراب کنن

اگر قصدشون اینه ک اسمشون بیشعور نیس ، اسمشون بی رحمه😥

خخخخخخ مثل اونایی که  آب حمام رو از دوش میبندند  و نفر بعدی لخته و آب یخ میربزه  رو ...

وای اره دقیقا  تاوقتی خونه بابام بودم داستان همین بود خداروشکر شوهر کردم اینجوری نیس

این نیز بگذرد ..