2777
2789
عنوان

چگونه بیشعور باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه خاله دارم ۴۰ سالشه هر کیو میبینه چه مرد چه زن میگه وای چقدر شکسته شدی !  حالا قیافه خودش ...

😃😃😃😃 ینی چی مثلا میخاد بگه من خیلی ب فکرتم و متوجه تغییر حالو روزتم😂

منم این جمله رو بیشتر توهین میدونم تا توجه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

من شبا تا صبح بانی نی جونم بیدارم بعد ساعت ۷صبح برادزادم زنگ زده آدرس یه جایی روبگیره همش زنگ زد نی نی تازه خوابیده بود نیم ساعت شده بود خوابیدم آخرش جواب دادم الو بهم میگه تنبل خانم لنگه ظهره هنوز خوابی منم گفتم توشب تاصبح میگوزی کنارزنت میخوابی من نیم ساعت شده بود خوابیدم تاتوگندزدی به خوابم 😤هیچی دیگه با خنده آدرس وگرفت قطع کردمنم سردردشدم الانم بیدارم😕

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

وای اون یکی مونده به اخری خیلی حرص دراره😣مردا تحمل ندارن ببینن یه زن از حدی که فرهنگ و سنت براش تعیین کرده جلو بزنه و خودشو مطرح کنه از حرصشون چرت و پرت میگن😕حسودای.....

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
من شبا تا صبح بانی نی جونم بیدارم بعد ساعت ۷صبح برادزادم زنگ زده آدرس یه جایی روبگیره همش زنگ زد نی ...

😢😢😢 الهییییی بگردمممم

خدا نینی جونتو حفظ کنه عزیزدل😘😘

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
😢😢😢 الهییییی بگردمممم خدا نینی جونتو حفظ کنه عزیزدل😘😘

ممنون عزیزم قربونت 

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.
وای اون یکی مونده به اخری خیلی حرص دراره😣مردا تحمل ندارن ببینن یه زن از حدی که فرهنگ و سنت براش تعی ...

حسودای پلاستیکی😄😄😄

خدا رحم کنه به نسل اینده ی این ادما فکر کن هر کدوم دو تام تربیت کنن چی به سر اینده میاد

یک نمونش زندایی خودمه 

یک طایفه رو به آتیش کشیده نمیتونیم از شرش خودمونو خلاص کنیم😑

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

وااای هدی خانوم رمضون بهتون ساخته چاق شدین.

وااای هدی خانوم شما چرا اینقدر لاغر شدین چند وقت دیگه افقی میشین.

وااای عزیزم چرا اینقدر لاغر شدی چیزی شده؟

وااای بچتون راه نرفت هنوز

واای بچتون حرف نمیزنه هنوز

وااای این بچتون ما ازش میترسیم همش گریه میکنه

.

.

من چی کار کنم با اینا ای خدا

صدای تلوزیون و تا ته زیاد کنی بعدش خاموش کنی نفر بعدی ک اومد روشن کنه از درون منهدم بشه   &nbs ...

😂😂😂 ادم مث فنر از جا میپره😁😁