2777
2789
عنوان

چگونه بیشعور باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 97 پست
اخ اره گفتی جوراب..جوراب پشمی بپوشی هی رو فرشا سر بخوری بعد بری دستتو بزنی ب شوهرت یهو برق بگیرش وای ...

😂😂😂😂😂 ماشالا چقد شیطونی دختر خدا حفظت کنه😂😂

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

من توسط یه ادم‌بیشعور دوسالیه که شکنجه میشم!

یکبار بهم گفت مرفه بی درد در حالیکه مریض بودم! قلبم خیلی شکست

و بارها و‌بارها بهم تیکه انداخته! دیروز مجددا حرفی زد که دلم شکست اما جوابشو دادم و ایشون همزمان در واتساپ، اینستا و تلگر٫ام با یکسری استوری و پست منو مورد عنایت قرار داد! من همچنان سکوت کردم

ولی اینبار دوستام بهش تذکر دادن

اومد پی وی و مجددا طلبکار بود و گفت که من با سکوتم فقط و فقط دارم ادای روشن فکرا رو در میارم!

یعنی ادمی دیدید که دلش بخواد توهین کنه تا توهین بشنوه؟ هرچی کمتر بهش محل میدم بیشتر عصبی میشه و توهین میکنه

طوری که زندگیمو تحت تاثیر قرار داده! و بخاطرش سرم درد گرفته

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂 ماشالا چقد شیطونی دختر خدا حفظت کنه😂😂

شوهرم دیگه عادت کرده طفلک ب کارای من.بعضی وقتا تو اتاق خوابه اروم میرم یهو میپرم رو تخت یک حالی میده فوشای مثبت۱۸میده ولی میرزه ..امتحان کنین یک حالی میده  

این نیز بگذرد .. 
من توسط یه ادم‌بیشعور دوسالیه که شکنجه میشم! یکبار بهم گفت مرفه بی درد در حالیکه مریض بودم! قلبم خی ...

اون دلش میخواد شما هم مث اون توهین کنین

حقیقتش لذت میبره از بحث و کل کل از کنارش بی تفاوت رد بشید این براش بدترین نوع جوابه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
شوهرم دیگه عادت کرده طفلک ب کارای من.بعضی وقتا تو اتاق خوابه اروم میرم یهو میپرم رو تخت یک حالی میده ...

اصن شوهر آزاری یکی از لذت های دنیاس اصلا هم بیشعوری حساب نمیشه😂 والا پس شوهر کردیم ک چی😁😁😁😋😋😋 

بیشعورفقط اونیکه فکرمیکنه چون ظاهرش مذهبی تره پیش خدامقرب تره وهرکی مث خودش نباشه آدم کافر و بدیه!طرف فقط وفقط ازمسلمونی ذکرگفتن وحجابویادگرفته امانمیدونه دلی که به ناحق اربقیه میشکونه حتی شمشیرزدن تو سپاه امام حسین نمیتونه جبران کنه!این دسته بشدت رو مخمن  

🦋🫀

زنگ گوشی رو بزارین رو هشدار بعد اهنگشم ی اهنگ داغون باشه ترجیحا ترسناک ..بزارین بالا سر شوهرتون خودت ...

من هم یک شوهر آزار هستم😉😋

بمنم میگفتن چرابچت لاغره شیرت خوب نیس هرسری ام میکن بچمونولاغرکردی خخخخ من فقط میخندیدم

من واقعا رو اعصابمه 

اوایل بچم بدنیا اومده بود مادرشوهرم هی میومد میگفت وای شیرت چقدر کمه فلانه بهمانه چقدر من گریه میکردم و حالم بد بود عذاب وجدان داشتم که نکنه بچم گرسنه بمونه

در صورتی که رفتم دکتر گفت خوبه شیرت

شیر به بچه ات نمیدی😱 آخی طفلی شیر خشک میخوره 😔 هزار بار این جمله رو شنیدم آخه کدوم مادری نخواهد ب ...

غصه نداره ک عزیزم عوضش تپلی مپلی میشه کوچولوت😉

ایووول کاملا موافقم نمیشه ک یهو کشتشون باید کم کم بکشیمشون    

وقتی خوابه بپری رو شکمش خیلی مچسبه 😂😂😂😂

من واقعا رو اعصابمه  اوایل بچم بدنیا اومده بود مادرشوهرم هی میومد میگفت وای شیرت چقدر کمه فلان ...

چراحرص منم البته حرص میخوردم بزار بگن بمنم انقئ میگفتن یاپزن بچم عالی بود صورتش  خیلی تپل بود بعدچندماه بازم میکفتن لاغره  دیوونه میشدم دیک