2777
2789
عنوان

چگونه بیشعور باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 97 پست
هر کی میرسه میگه چرا رو بچرو پوشوندی سردشه گرمسه گشنشه .... به شماها چ اخه  یعنی از مادر دلتو ...

کاسه داغ تر از آش میشن دیگه🙄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری بچم خیلی گریه میکرد مادرشوهرم طبقه پایینه صداشو شنید اومد بالا حالا بچمم تو خواب ترسیده بود ماد ...

😂😂دیوونس...بگو یعنی بیشتر از من دوسش داری..دست خودشون نیس بلد نیستن چطور محبت کنن این شکلی بروز میدن

😂😂دیوونس...بگو یعنی بیشتر از من دوسش داری..دست خودشون نیس بلد نیستن چطور محبت کنن این شکلی بروز می ...

اصن ی وضیه خب بلد نیستن محبت نکنن اقا بخدا ما ناراحت نمیشیم ک هیچ تازه خوشحالم میشیم

این نیز بگذرد .. 
اره نمیدونم این چ بیماریه ک همه دلشون میخواد بچه چاق باشه بقران فقطم مادرشوهر اینطوریه ها بخدا دارم ...

بمنم میگفتن شوهرت ده روزگی ده کیلوبود من هاح وواج موندم  خخخخخخ 

یا ابلفضل چ دروغا   خدایی برای اینکه قانعت کنن دیگ دارن علم و میبرن زیر سوال

همون درسته چهارکیلو بدنیااومد ولی ده روزه ک ده کیلونمشه واقعاچی فککردن من نمیدونممممم...منم گفتم بهشوننمیشه اوناخیلی ریلکس میگفتن ن بوده منم گفتم تازه شوهرم شیرخشکی بوده. الان چرالاغره چون پف میاره شیرخشک