2777
2789
يني سر جهاز ديوونم کرد بسکه گفت اينو بگيريد اونو بگيريد بعدشم تادقبل بچه همش غر ميزد ک مامان بابات ...

وااای ن همش به همسرم میگم خونوادم هیچ وظیفه ای برای سیسمونی و ...ندارن .خدارو شکر بچه م ندارم .والا اگ من بودم سکوت میکردم و جوابشو نمیدادم .بزار انقد بگه تا خسته بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی به خانواده بگو برای اینکه از سرش بیفته هربار حرف بی ربط شنیدن بذارینش بایکوت اینجوری سریع تر جواب میده 

نکته تا تغییر قابل توجهی نداشت به بایکوت ادامه بده ولی به محض رفتار درست بهش نگاه کن لبخند بزن تا بفهمه فقط بخاطر بی ادبی میره بایکوت

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
يني منم ب خانوادش بي ادبي کنم؟ خانوادش ادماي خوبين در کل ولي بچشون چون يذونس بي نهايت بي ادبو قدو ...

بعدش چه فرقی بین با ادب و بی ادب هست تازه اونجوری 

شما کارت زشت تر از شوهرت چون میدونی کار بدی و انجام میدی

آهنربا رو بهش دقت کردین همیشه یه جاییش بیشتر و محکمتر جذب میکنه سعی کن شما که حسن خلق داری همسرت که بد دهنه جزب خودت کنی نه که خودت هم بد دهن بشی    

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
خسته شدم بخدا از بسسسس تحمل کردم دلم ميخاد جووني کنم يکيو داشته باشم ک بهم محبت کنه با ادبو با شعو ...

آهان دلت شوهر جدید میخواد فکر میکنی مرد دیگه خیلی دقت میکنی بدون خوبشو پیدا میکنی

پس بذار تجربه خودمو بگم شاید پشیمون شدی همسر اولم اصلا سرکار نمیرفت اعتیاد داشت خانم بازی میکرد میرفت یه دفه ۳روز پیداش نمیشد دستش کج بود خلاصه کلکسیون بود برای خودش ازش طلاق گرفتم با یه پسر مجرد ازدواج کردن برعکس اولی اهل خانم بازی نیست کاری سرساعت خونه است اعتیاد نداره الان توی دلت میگی خوش بحالت هیچ کدوم از بدی های اولی نداشت ولی یه مشکل خیلی خیلی بدتر داره سادیسم داره و اگه بهش تو بگم کتک که خوردم ازش یعنی چند ماه میخوام برم به مادرم سر بزنم میگم ک بودیم خوب بشه یکی دیگه جاش میذاره  حالا شما هم فکر نکن بد بره بجاش آدم خوبی میاد من همون موقع که میخواستم جدا بشم بهم میگفتن نکن بد میر جاش بدتر میاد میگفتم نه من همه تلاشم کردم جواب نگرفتم بلخره منم بنده خدا هستم انصاف من این همه اذیت شدم دوباره همون جوری قسمتم بشه ولی حساب اینجاشو نکرده بودم ولی اینبار دیگه میسازم سعی میکنم تغییر بدم اخلاقای بدشو به امید خدا