الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلن نميتونع جلو دهنشو بگيره هر چي ک ب دهنش مياد ميکه اول ک رسيديم ابجيمو ديده کفته اههه اينو ببين ...
وقتی میبینه واکنش نشون میدی تکرار میکنه یا بهتر بگم شده براش سلاح اگ یه ذره بهش بد بگذره خودشو اینجوری سرگرم میکنه یه مدت اصلا واکنش نشون نده بی ادبی کرد نه بهش نگاه کن نه حرف بزن نه اخم کن اصلا بهش توجه نکن آقایون از تنهایی میترسن و بیذارن اگ احساس کنه تنها شده حتی در جمع دیگه تکرار نمیکنه ولی هربار حرص خوردن تو بروز بدی بیشتر و بدتر میکنه
این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
من فقط 16سالم بود ک ازدواج کردم و دور از جون همتون خريت محضضضضض کردم و فکر ميکردم شوهر کنم خيلي خوش ...
عزیزم میدونم .منم همه ی این بدبختیارو داشتم .اصلا به روی شوهرتم نیار و به خونوادت هیچی نگو .فقط موقع خودش جبران کن اگ شوهرت گلایه کرد بگو خب تو اون کارو کردی به من یاد دادی مگ زشته این کارا!