2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلن نميتونع جلو دهنشو بگيره هر چي ک ب دهنش مياد ميکه اول ک رسيديم ابجيمو ديده کفته اههه اينو ببين ...

وقتی میبینه واکنش نشون میدی تکرار میکنه یا بهتر بگم شده براش سلاح اگ یه ذره بهش بد بگذره خودشو اینجوری سرگرم میکنه یه مدت اصلا واکنش نشون نده بی ادبی کرد نه بهش نگاه کن نه حرف بزن نه اخم کن اصلا بهش توجه نکن آقایون از تنهایی میترسن و بیذارن اگ احساس کنه تنها شده حتی در جمع دیگه تکرار نمیکنه ولی هربار حرص خوردن تو بروز بدی بیشتر و بدتر میکنه

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
والله ازرو ناااگاهی ازدواج کرده .حالا کار از کار گذشته .هی سرکوفت نزنید چرا بااین ازدواج کردی .حالا ...

من فقط 16سالم بود ک ازدواج کردم و دور از جون همتون خريت محضضضضض کردم

و فکر ميکردم شوهر کنم خيلي خوش ميگذره

الانم 22سالمع

من فقط 16سالم بود ک ازدواج کردم و دور از جون همتون خريت محضضضضض کردم و فکر ميکردم شوهر کنم خيلي خوش ...

عزیزم میدونم .منم همه ی این بدبختیارو داشتم .اصلا به روی شوهرتم نیار و به خونوادت هیچی نگو .فقط موقع خودش جبران کن اگ شوهرت گلایه کرد بگو خب تو اون کارو کردی به من یاد دادی مگ زشته این کارا!

جبران کن حرص نخور .دعوا بپا نکن .اینا تجربه ی منه .

يني منم ب خانوادش بي ادبي کنم؟

خانوادش ادماي خوبين در کل

ولي بچشون چون يذونس بي نهايت بي ادبو قدو يه دندس

از قديم گفتن يکي  يدونه خلو ديوونه همينه

يني منم ب خانوادش بي ادبي کنم؟ خانوادش ادماي خوبين در کل ولي بچشون چون يذونس بي نهايت بي ادبو قدو ...

مثل خودش رفتار کن .اگ میدونی بدتر میشه خب ازش بگذر بزار اون خجالت بکشه .تو اصلا واکنش نشون نده اصلا .بخدا من خودم باااین کارا بیچاره کردم .ماها اکثرن سیاست نداریم 

ووووای اصلا به فکر طلاق و ...نباش اتفاقی نیوفتاده ک

جيگر خستم کرده اخه از اولممممم با مامانم سر پررو و بي ادب بودنش مشکل داشتن

مامانم ک اصلن ازش خوشش نمياد

اخلاقا بده ديگشم اينه ک به هيچکس بها نميده

ب من ک زنشمم همينطور

يبار ي حرف محبت اميز نزده

خيلي سرده

همرو پايين تراز خودش ميدونه

و همرو بدهکار خودش...

حتی به خانواده بگو برای اینکه از سرش بیفته هربار حرف بی ربط شنیدن بذارینش بایکوت اینجوری سریع تر جواب میده 

نکته تا تغییر قابل توجهی نداشت به بایکوت ادامه بده ولی به محض رفتار درست بهش نگاه کن لبخند بزن تا بفهمه فقط بخاطر بی ادبی میره بایکوت

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
تازه چرا شوهرتو باخودت میبری .اگ نزدیکن تو روز برو یه ساعت بشینو برو خونت .دیگ اونم نبر

يني بخدا هرموقع باهاش هر جا رفتم فقط اعصاب خوردي بوده

دوستامون ک بخاطر اخلاق مزخرفش طردمون کردن

از بس جلو دوستاشم بي احترامي ميکنه ب من يا حتي اونا

و قد بازي در مياره و يجور ميخاد ثابت کنه ک حرف حرف اونه 

جيگر خستم کرده اخه از اولممممم با مامانم سر پررو و بي ادب بودنش مشکل داشتن مامانم ک اصلن ازش خوشش ن ...

میدونم چی میگی درکت میکنم .شوهر من مدرک تحصیلیش خیلی بالاست انقد بیشعور و بی ادبه میریم خونه ی بابام میره اون بالا میشنه پاهارو دراز میکنه و قلیون میکشه .توخونه باباش عین موش خیس و بی ارزشه .پدرمادرم خیلی احترامشو میگیرن .وااای من میسوختم .ولی الان منم جبران میکنم قشنگ اون بالارو میگیرم و دراز میکشم مثل خودش .

حتی به خانواده بگو برای اینکه از سرش بیفته هربار حرف بی ربط شنیدن بذارینش بایکوت اینجوری سریع تر جوا ...

خسته شدم بخدا از بسسسس تحمل کردم دلم ميخاد جووني کنم

يکيو داشته باشم ک بهم محبت کنه

با ادبو با شعور باشع

فهميده باشع