2777
2789
يني بخدا هرموقع باهاش هر جا رفتم فقط اعصاب خوردي بوده دوستامون ک بخاطر اخلاق مزخرفش طردمون کردن از ...

میدونم چی میگی .فقط رامش کن با محبت و سیاستتت .اگ من جای شما بودم تنها میرفتم خونه ی بابام چه اشکال داره اون سرکاره تو برو اونجا

میدونم چی میگی درکت میکنم .شوهر من مدرک تحصیلیش خیلی بالاست انقد بیشعور و بی ادبه میریم خونه ی بابام ...

وااااااي حرف منو زدييييي

شوهر منم هر وقت ميريم دور از جون مثه گاو ميره رو تخت دراز ميکشع گوشيشو برميداره بهش ور ميره

هرازگاهي يه تيکم ب خانوادم مينداره

مثلا ب خاهرم ک فقط ده سالشه همش بي ادبي ميکنه ميکه ديوونه و منگلو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااي حرف منو زدييييي شوهر منم هر وقت ميريم دور از جون مثه گاو ميره رو تخت دراز ميکشع گوشيشو برم ...

من صدبار بهش گفتم خودتو جم کن .ولی بدتر میکنه .حالا منم میرم خونه ی پدرش عین خودش میرفتارم.انقد حرص خوردم به کجا رسیدم؟

من اگ خونه بابام نزدیک بود شاید سالی یه بار باشوهرم نمیرفتم صدرصد

حالا خانودم ب کنار

دوستاشم ک باهم رفتو امد داشتيم سر اين اخلاقاش ترکمون کردن

مثلا ديروز رفتيم خونه مادربزرگم خونشون بهم ريخته بود مادربزرکم کف ببخشيد ديکه وقت نکردم جارو کنم

شوهرمم کفت خونه پيرزن پيرمرد ک تميزي نميخواد

فکر اونور باشيد

يني انقددددر حالم گرفتع شد و خجالت کشيدم

حالا خانودم ب کنار دوستاشم ک باهم رفتو امد داشتيم سر اين اخلاقاش ترکمون کردن مثلا ديروز رفتيم خونه ...

والا من جای شما نیستم اگرم بودم بیخیال اصلا مهم نباشه برات .همه ک اونو میشناسن چرا خجالت بکشی 

[QUOTE=101582155]من صدبار بهش گفتم خودتو جم کن .ولی بدتر میکنه .حالا منم میرم خونه ی پدرش عین خودش میرفتارم.انقد حرص ...[/QUOTاخه اونا با من خيلي خوبن

و خودشونم اخلاق گند بچشونو قبول دارن ولي هرررچ باهاش حرف ميزنن فايده نداره...

شوهرم از خانوادم هميشخ طلبکاره

سر جهازززز ک پيرمو دراورد ک چرا اينو ندادن چرا اونو ندادن

سر سبسمونيم همينطور. ..

کلا طلبکاره از همه

[QUOTE=101582155]من صدبار بهش گفتم خودتو جم کن .ولی بدتر میکنه .حالا منم میرم خونه ی پدرش عین خودش م ...

خب بگو وظیفه ی خودته هرچی کمو کسری داریم .یا سکوت کن جواب نده بزار وقت خودش بگو ازت ناراحتم ای کاش فلان حرفو نمیزدی

يني سر جهاز ديوونم کرد بسکه گفت اينو بگيريد اونو بگيريد

بعدشم تادقبل بچه همش غر ميزد ک مامان بابات کمت گذاشتن

الانم گير شده رو سيسموني

پوووووففف

سردو بي محبتو نمک نشناسم هست