2777
2789
خوبیش این بود ب همه گفتیم نیاید خونه.. میخوایم ولیمه بگیریم.. دیگه از مهمون بازی راحت بودم. فقط مادر ...

ولیمه دیگر چیست🤔🤨

میشه برام صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘😘تیکر تولد شاه پسرمه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 روزای اول به من خیلی سخت گذشت از روز دوم تنها بودم و همه کارا رو خودم کردم شاید واسه همینه ...

اخی عزیزم 🐣 منم تنها بودم حتی تو بیمارستانم تنها بودم بدون همراه سزارینی بودم 

اما خب بازم خداروشکر که تو نستیم و گذشت 😊

ولیمه دیگر چیست🤔🤨

جشن گرفتیم ب مناسبت سلامتی و تولد بچم یک ماهگیش شدم دادیم تالار

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خداروشکر مامانم بلده منم تو فکر زایمانم استرس دلرم نکنه نتونم طبیعی زایمان کنم نکنه خدای نکرده بچه ط ...

میتونی چرا نتونی عزیزم؟ توکلت به خدا باشه

پیاده روی کن ورزش لگن انجام بده 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

دیگه بستگی داره برا من خیلی خوب بود بچه م زردی نداشت مرخص شدیم. مامانم همه کارامو میکرده ده روز خونم موند، بابام جدا بهم میرسید ابمیوه برام میگرفت،شوهرم خریدارو انجام میداد مهمون میومد مامانم بود مادرشوهرم بچه گریه میکرد میرسید خودمم زود خوب شدم ولی خب کم خوابی و دل درد وگریه بچه دیگه طبیعیه سخت نگیر

اخی عزیزم 🐣 منم تنها بودم حتی تو بیمارستانم تنها بودم بدون همراه سزارینی بودم  اما خب بازم خد ...

مادرتون نبود؟

آره خدا رو شکر خوب گذشت

من طبیعی بوذم، مامانم حوصله بیمارستان نداشت میخواست بره خونه به مادرشوهرم گفت میمونی شب پیشش؟

من همونجا گیر دادم به سوهرم منو ترخیص کن ببر😀

تن درد داری  بدنت ضعیفه عرق میکنی شدید و هنوز ورم داری سینه‌هات شدیدا درد میکنه و باد کرده ا ...

ایناکه دوستمون گفت درسته ولی نترس عزیزم زودمیگذره اگه بچه آرومی باشه میتونی بیشتربخوابی 

باورت میشه بازم حس میکنم یه چیزایی رو جا انداختم و‌نتونستم عمق فاجعه رو برسونم😀

تازه مال منم مامانم بلد نبود مادرشوهرمم شب تاصبح میماند اینجا و کاریم برام نمیکرد انقد حرصم میداد خیلی اذیتم کرد 10روزو.پارسال همین موقع ها بود 😢